İbrahim Furkan Arısoy Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2017 bizde şu an 2006 1.6 tdci focus trend var babamda . malum seviliyor bizde. çünkü eşşek gibi kullanıyor tık yok. bende mk2 focus düşünüyorum ( 2006 dan mı başlıyordu) 30 bin tl bayramdan sonra yani ağustos eylül ekim maaşım yatınca Rabbim izin verirse alacağım petrolüm yok çok yakmasın işten eve evden işe bineceğim hafta sonları memlekete gidip gelebilirim ayda bir 800 km eder inşallah ve 2 yıl sonra inşallah büyüteceğim bir araç aklıma takılan bir soru kaç km araç bakayım yüksek km araçlar 140-175 arası diyebiliriz benzin mi olması dizel mi olması tercih edilesi dizel olursa yüksek alır yüksek satar mıyız. km satışta sıkıntı olur mu 2 yıl sonra dolu bir focus olsa ne güzel olurdu en azından ön kol dayama hız sabitleyici. gerisi faso fiso şimdilik değerli yorumlarınızı bekliyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2017 Konularınız birleşti. Lütfen ilgili başlıklarınız varken yenisini açmayınız. Teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Furkan Arısoy Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2017 eskisini sileyım mi . farklı kulvarlar çünkü millet kafası karışmasın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2017 44 dakika önce, İbrahim Furkan Arısoy yazdı: eskisini sileyım mi . farklı kulvarlar çünkü millet kafası karışmasın silinecek bir şey yok zaten birleşti. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muzaffer Kalkan Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2017 bedava vermiş.Her ilana aldanmayın bende yeni araç aldım ucuz yazanların çoğu dolandırıcı günlül ilan koyup kapora istiyolar ilan yalan. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap