Oktay Ülker Oluşturma zamanı: Ağustos 5, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 5, 2017 İçerik düzenlenerek, ekran görüntüsü yerine canlı link verildi. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2017 Dün okudum gerçekmi bilemedim. Arabanın altında çalışmasını önleyecek çıkartılabilecek sensör mü varmış??? Hemde focusta??? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2017 Darbe sensörü diyeceğim ama o da motorun altında olur mu? Ve öyle basit sök tak bişey değildir heralde? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hüseyin Do. Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2017 Aynı durumu optimumda yapan tipler vardı, direksiyonu tam sağ ya da sol yaptığınızda kolayca erişilebilecek bir sensor var soketini çıkartıyorlar, sonra yardımcı oluyum vs diyerek para talebinde bulunuyorlar. Soketi geri takınca sorun ortadan kalkıyor. Krank sensörüdiye tahmin ediyorum, bu arada sanıyorum dizel focus 2-2,5 de yapıyorlar bu uynıklığı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2017 Focus 2 nin altından yada tekerleği tam sağ tam sol yapınca ulaşılabilecek bir sensör yok. Kaldı ki duran arabanın tekerleğini tam sağ yada tam sol yapamazlar. Krikoya vursalar da yapamazlar direksiyon kilidi var. Anahtar üzerinde olması lazım. İnsanları paranoyaklaştırmak adına yapılan şehir efsaneleri bunlar. Başıma geldi diyeni canlı kulağınızla duymadığınız sürece inanmayın. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hüseyin Do. Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2017 Ogün bey tabiki sağ sol yapamazlar, elini bir yerden sokup yapıyor adam, yada bir aparatı var söküyor niyeti kötü ne de olsa. işimiz gücümüz yok millet paranoyaklaşsın diye mi yazıyoruz anlamadım ne demek istediğinizi. Bir tanıdığıma oldu canlı şahidim. Senaryo aynı 100 150 ne tırtıklarsamın derdindeler. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2017 AVM güvenliği madem duymuş neden güvenlik kamerası koyup bu adamları engellemiyorlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2017 Kamera sistemi çok yeterli olmayabilir bolca kolonun olduğu bir yerde kör nokta çok fazladır. Gerçi koyarlarsa arabaları bırakıp kameraları çalmaya da başlayabilirler o da bir çözüm 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap