Bora A. Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2011 Derin mevzulara gelince üzerime yoktur....) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2011 Len feysbuk filozoflarından yetti gayrı birde sen çıkma başımıza.. Doğrularla gerçekleri karıştırmamak lazım.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2011 Demek ki sahip olmayı düşünmedikce Mondeo kullanmak akla ve kalbe zararlı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2011 ön kol dayamanın ayarlanamıyor olması... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2011 Evet bak buda bir eksiklik aslında...Öm kol dayama Öne doğru çekilebilmeliydi... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 Çok sorunlusunuz, Çook....! 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 Emniyet kemer uyarısının hızınız yüksekken başladığında hızını azaltmanıza rağmen susmaması da bir detay. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2011 Bence arabanin ucmamasi buyuk eksiklik. Ozellikle sıkışan trafikte cok yararli olabilecek bir ozellik. Amerikadaki modellerde varken Turkiye'de sunulmamis olmasi yine sac bas yolduruyor. Bana kalirsa sony veya mytouch ekrandan daha elzem bir ozellik. Hatta Amerikadaki focuslar evlere temizlige geliyormus, style donanımda standartmis. Titanium donanimda yemek dahi yapiyormus. Otosani kiniyorum. Latife bir yana Cem Bey'e katiliyorum. Evet eksiklikler var ama biz alirken de vardi bunlar, eksigiyle gedigiyle kabul edip aldik, en azindan kendi adima konusayim. Umarim siz buyuklerimden ve kucuklerimden bu yuzden tepki almam 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2011 Bence arabanin ucmamasi buyuk eksiklik. Ozellikle sıkışan trafikte cok yararli olabilecek bir ozellik. Amerikadaki modellerde varken Turkiye'de sunulmamis olmasi yine sac bas yolduruyor. Bana kalirsa sony veya mytouch ekrandan daha elzem bir ozellik. Hatta Amerikadaki focuslar evlere temizlige geliyormus, style donanımda standartmis. Titanium donanimda yemek dahi yapiyormus. Otosani kiniyorum. Latife bir yana Cem Bey'e katiliyorum. Evet eksiklikler var ama biz alirken de vardi bunlar, eksigiyle gedigiyle kabul edip aldik, en azindan kendi adima konusayim. Umarim siz buyuklerimden ve kucuklerimden bu yuzden tepki almam Tam "Yazzıııık, kafayı yemiş sonunda..." derken doğru yolu bulmuş olduğunu fark edip rahatladım. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2011 Bişey yazmıyacam sonra cem abi bana kızıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2011 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2011 Bişey yazmıyacam sonra cem abi bana kızıyor Bu Son iki mesaj, forumdaşların anlayışının ve hoşgörüsünün zirve yaptığının en büyük göstergesi, hiç tanımasakta birbirimizi bu kadar samimi ve seviyeli dostluklar kurulabileceğinin göstergesi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2011 Bu Son iki mesaj, forumdaşların anlayışının ve hoşgörÜsÜnÜn zirve yaptığının en bÜyÜk göstergesi, hiç tanımasakta birbirimizi bu kadar samimi ve seviyeli dostluklar kurulabileceğinin göstergesi. Evet Ümit her geçen gÜn daha bÜyÜk dostluklara daha sorunsuz FOCUSLARA sÜper oldu bence Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2011 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap