Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2011 Focus dostluklara odaklıyor bizleri 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2011 Ne dostluğuymuş bu? Focus Kardeşliği gibi mi?Eheheheheüee...Şu yüzüklerin kardeşliği -E.Tolkien filmini Focusların Kardeşliğine çevirelim..Oradaki Sauron Tevfik olsun...Ben de Elf Prensi oluiim..Liv Taylorı kapiim....Ehehehhüeee.... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mehmet fatih Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2011 bu depo kapağının kilitlenmediğini dün akşam öğrendim. akşam babam tesadüf arabanın yanından geçerken depo kapağının açık olduğunu görmüş, bende indim baktım kilitlenmiyor. daha evvel dikkat etmemiştim; bizim mahalle yeni arabalara meraklı biraz hem inceler hem de iyi çizerler... neyse, baktım benzin falan çekilmemiş; çekilme riski var mıdır onu da bilmiyorum(?) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2011 bu depo kapağının kilitlenmediğini dün akşam öğrendim. akşam babam tesadüf arabanın yanından geçerken depo kapağının açık olduğunu görmüş, bende indim baktım kilitlenmiyor. daha evvel dikkat etmemiştim; bizim mahalle yeni arabalara meraklı biraz hem inceler hem de iyi çizerler... neyse, baktım benzin falan çekilmemiş; çekilme riski var mıdır onu da bilmiyorum(?) Kolay yakıt sistemi vardır Focuslarda ve depoya dışarıdan bişey atılması mümkün değildir.Ayrıca yakıt borusunun yaklaşık 5 cm kadar altında sanırsam ince gözenekli bir elek vardır,depo kapağına adaptörü uydursanız bile hortumu depoya kadar sokup benzin çekmeniz mümkün değildir..O yüzden de depo kapağı kilidine ihtiyaç duyulmamıştır.Ama bizim vandalist insanlarımızın gıcıklığına depo kapağını açıp kırmasını avrupalı düşünmemiş tabiii,böyle bir öküzlüğü yapmayacakları için avrupada sanırsam.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2011 (düzenlendi) Şu şemalar daha kolay anlamanızı sağlayabilir: Yani aslında elek yok ama sert bir boru ile aşağıdaki kapak sisteminin geçilmesi lazım. teorik olarak uygun gereçleri edinen bir hırsız benzin çalabilir, ama çok daha kolay ulaşılabilecek depo kapakları varken pek kimse bununla uğraşmaz. Ayrıca vandallık yapmak isteyen engel tanımaz, mesela silecek kollarını kırar, anteni kopartır, lastiği bıçaklar, yanlara şerit, kaputa imza atar (bıçakla tabii), aynayı koparır vs. vs. Nasıl korku tüneli gibi değil mi? Kötü düşünmeyin, herşey iyi ve güzel olur... Aralık 29, 2011 Cem Boneval tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2011 Bi an için şemalara bakıp Cem jinekologmu diye düşünmekten kendimi alamadım...özür dilerim.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2011 Bi an için şemalara bakıp Cem jinekologmu diye düşünmekten kendimi alamadım...özür dilerim.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2011 Yazacak çok şey var, özellikle bazı arkadaşaların psikoseksiüel yaklaşımları ve projeksiyonları ile ilgili ama konu başlığını buluandırmamak için hakkımı mahfuz tutarak sessiz kalmayı yeğliyorum. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2011 Doktorum kızma bana lütfen resme bakarken 8 saniye gecince oluştu o durum vala...affet beni... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkan Aydın Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2012 Arkadaslar f3 lerde kapı cıtalarına dikkat edelim arada fark var sanki kapı acık gibi aynı degil yani cizgi gibi durmuyorrr.Birde torpido ve sag ve sol direk plastiklerinin birleştiği yerde acıklık oluyor birde dikiz aynasının arkasındaki plastik titredigi için cama vuruyormuş ve cok ses cıkartıyormuş .serviste calışan bir arkadaşımdan duydum bu şikayetler cok fazlaymış sizde varmı bu şikayetler.bende sadece baktim cıtada farklılık var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2012 Arkadaslar f3 lerde kapı cıtalarına dikkat edelim arada fark var sanki kapı acık gibi aynı degil yani cizgi gibi durmuyorrr.Birde torpido ve sag ve sol direk plastiklerinin birleştiği yerde acıklık oluyor birde dikiz aynasının arkasındaki plastik titredigi için cama vuruyormuş ve cok ses cıkartıyormuş .serviste calışan bir arkadaşımdan duydum bu şikayetler cok fazlaymış sizde varmı bu şikayetler.bende sadece baktim cıtada farklılık var. Merhaba, Varolan başlığımıza aldım iletinizi..Buradan da bizim gördüğümüz eksiklikleri okuyabilirsiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2012 (düzenlendi) Arkadaslar f3 lerde kapı cıtalarına dikkat edelim arada fark var sanki kapı acık gibi aynı degil yani cizgi gibi durmuyorrr.Birde torpido ve sag ve sol direk plastiklerinin birleştiği yerde acıklık oluyor birde dikiz aynasının arkasındaki plastik titredigi için cama vuruyormuş ve cok ses cıkartıyormuş .serviste calışan bir arkadaşımdan duydum bu şikayetler cok fazlaymış sizde varmı bu şikayetler.bende sadece baktim cıtada farklılık var. İlk ikisi değişik derecelerde çoğunda var, erken dönem güzellik kusuru, dert edilecek bir şey değil. ön konsola bir şey yapmak zor ama arzu eden çıtaları söktürüp yaralı olarak yeniden yapıştırtabilir. Ayna arkası "dolap" zırıltısı bende yok, sadece bazen önündeki kaptaki gözlük zırıldıyor. öndeki plastik parçada da biraz silikon yapıştırıcı ile ses kesilir. Yani çok dikkate alınması gereken sorunlar değil. Madem siz de EB kullanıyorsunuz ben de başka bir şey hatırlatayım: Turbo hava borusu (ustanın ifadesi) bağlantı civataları zamanla gevşeyebiliyormuş, hepsinde aynı sorun varmış, sıkıp Loctite ile yapıştırdılar bende. Servise yolunuz düşerse aklınızda bulunsun. Şubat 2, 2012 Cem Boneval tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkan Aydın Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2012 Cem bey sizin bilgilerinize cok ihtiyacım olacak yardımlarınızı bekliyorum olurmu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kerem teymuri Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2012 (düzenlendi) öncelikle otomatik olmayışı dizellerde önemli eksiklik...arka cam sileceğinin olmayışı,yağmurlu havalarda yan camlar su içinde kalıyor,yan dikiz aynalarıda su içinde kalıp görüş mesafesi yağmurlu akşam saatlerinde çok düşüyor... Şubat 2, 2012 kerem teymuri tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap