Emre D. Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2011 Yazılı kılavuzda 40, Pdf olanda 42. sayfada Çift kilitlemeyi kullandığınız sinyal lambalarının üÇ kez yanıp sönmesi gerektiği yazmakta ama benim arabanınki 2 kere yanıp sönüyor. Benim arabada bu özellik hiÇ mi yok yoksa hata mı bilmiyorum da alarm olmayan bir arabada bu özellik önemli bence. ya onu bende anlamadım mertcan bendede 2 kere yanıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2011 Aracda global kilit ve alarm yok , ondan --- iPhone Yolladı --- Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2011 benim temmuz ayın focus style vardı hb, şu an titanium sedan oldu daha doğrusu styledada karartılmış koymuşlardı şans Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2011 global kapama tum camlar vs fılan kapama degılmıkı o var:s Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2011 global kapama tum camlar vs fılan kapama degılmıkı o var:s içten kilitleme var mı ? çift basın veya basılı tutun, araç içinden kilitleniyor mu bakın bi... tam emin değilim yok diye biliyorum...Focus II de vardı.. onu kıstılar diye aklımda.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2011 arkadaşlar bişey sorcam benim direksiyon tam duz yapınca araba sag tarafa dogru gıdıyor gıbı gelıyor acaba dıreksıyonu tam duz monte etmemısler olabılırlermı yoksa benmı yanılıyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2011 haaaaaaaa???????????????? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2011 arkadaşlar bişey sorcam benim direksiyon tam duz yapınca araba sag tarafa dogru gıdıyor gıbı gelıyor acaba dıreksıyonu tam duz monte etmemısler olabılırlermı yoksa benmı yanılıyorum Rot ayarı yapılması gerekir Yolun düzlüğünden eminseniz...Yamuk olmaz o Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2011 Rot ayarı yapılması gerekir Yolun düzlüğünden eminseniz...Yamuk olmaz o ama daha 500 km de:( Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2011 ama daha 500 km de:( km ile pek ilgisi yok kontrol edilmemiş olabilir lastikde problem olabilir..Baktırın eğer problem görüyorsanız... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2011 km ile pek ilgisi yok kontrol edilmemiş olabilir lastikde problem olabilir..Baktırın eğer problem görüyorsanız... ama direksiyunu hafif eğimli tutunca dümdüz gidiyor bu direksiyonun montajı ıle ılgılı degılmıdırkı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2011 ama direksiyunu hafif eğimli tutunca dümdüz gidiyor bu direksiyonun montajı ıle ılgılı degılmıdırkı? Değil balansss bozuk...Ben hiç duymadım eğer öyle bişey varsada..ki direksonunuz elektirikli.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2011 canım olmaz öyle şey sen rotbalans ayarına götür direkt onlar baksınlar serviste....direksiyonda vardır belkide boşlluk ...aracın yeni olması değiştirmez hiç kafanı takma git kontrol ettir...sorun cıkmaz............dert etme.........direksiyon milinede bakarlar kafan rahat eder ok... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2011 canım olmaz öyle şey sen rotbalans ayarına götür direkt onlar baksınlar serviste....direksiyonda vardır belkide boşlluk ...aracın yeni olması değiştirmez hiç kafanı takma git kontrol ettir...sorun cıkmaz............dert etme.........direksiyon milinede bakarlar kafan rahat eder ok... çok teşekkur ederım ılgınızden dolayı cumartesıne kaldı artık umarım duzelır:( 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2011 sıkıntı yok emre bey aracın montaj aşamasından sonra düzeltme ayarları yapılırken rot ayarı esnasında direksiyon hafif sağa bakar şekilde rot ayarı yapılmıştır. Bi sıkıntı yok aracınızda servise gidin 20 dk içerisinde düzeltirler sorunu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap