Tamer Perperek Oluşturma zamanı: Ağustos 7, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 7, 2017 Herkese merhaba St. Petersburg Ermitaj Müzesi ve Nevski caddesini ziyaret ettim.Birkac resim paylasayim.Ermitaj'da 4 saatte yakin gezdim ve cok rahat bir 4 saat daha gezilir. 3 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2017 Oooo, hem de Sankt Petersburg, güzel gezmeler. Daha ne kadar oralardasın, bizim Egor var orada, 193232'de. Selamı mı söyle diyeceğim ama nereden göreceksin. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tamer Perperek Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2017 11 dakika önce, Murat Kavuk yazdı: Oooo, hem de Sankt Petersburg, güzel gezmeler. Daha ne kadar oralardasın, bizim Egor var orada, 193232'de. Selamı mı söyle diyeceğim ama nereden göreceksin. Bu benim icin son sayilir , augustos 19 unda tatil baslayacak , keske daha once haberim olsaydi buralardan ufak tefek istekleri haledebilirdim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2017 Oooo, hem de Sankt Petersburg, güzel gezmeler. Daha ne kadar oralardasın, bizim Egor var orada, 193232'de. Selamı mı söyle diyeceğim ama nereden göreceksin. [emoji4] Aha ben yazacaktım sen yazmışsın abi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2017 Tamer hiç kimse kıskanmadı ? 55 dakika önce, Tamer Perperek yazdı: Bu benim icin son sayilir , augustos 19 unda tatil baslayacak , keske daha once haberim olsaydi buralardan ufak tefek istekleri haledebilirdim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap