Doğukan İpekçi Oluşturma zamanı: Ağustos 7, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 7, 2017 Aracımın ön tampon ve farlarını comfort gibi yapmak istiyorum kaporta olarak bir fark var mı far ve tampon yerlerine oturur mu aşşağı yukarı maliyeti ne kadara patlar yapan var mı bilmiyorum ama yardımcı olursanız sevinirim.Arka tamponu değiştirmeyi düşünmüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Admin Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2017 Otomatik MesajBu konu, Focus I > Ford Garajı > Mk1- Sorular ve Sorunlar kategorisinden Mk1- Modifiye > Focus I > Ford Garajı > Mk1- İç & Dış Görünüm kategorisine taşınmıştır.Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2017 Evet sorunsuz yapılabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2017 Farlar aynı değil mi? Sis farı eklemek için ızgarada tadilat gerekiyordu (ya da ızgarayı değiştirmek, tam hatırlamıyorum). Onun dışında sıkıntı olmaz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2017 14 dakika önce, Murat Kavuk yazdı: Sis farı eklemek için ızgarada tadilat gerekiyordu (ya da ızgarayı değiştirmek, tam hatırlamıyorum) İster kenarları kesiyorsun abi istersen yenisini alıyorsun. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğukan İpekçi Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2017 Farlar aynı değil sinyaller tamponlardan farların içine alınıyor ve parkların yeri değişiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap