Emir T. Oluşturma zamanı: Ağustos 10, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 10, 2017 Yeni bir ay bir günlük aracımı bu hale getiren kaza. Sizce sağ arka ve ön kapı ne gibi işlemlere maruz kalacak. sağ ön koltuk airbagı patladı ve emniyet kemeri kilitlenmiş. Kasko ve trafik sigortam mevcut. Karşı taraf sokaktan aşırı hızlı ve fren dahi yapmadan gelip aracıma çarptı. Şimdilik dosyam değerlendirme aşamasındadır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erol Süzer Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2017 Öncelikle çok geçmiş olsun. Ön kapı düzelir ama arka değişir yamulma ve yırtık çok. Ön kapıdaki o çizgi yırtık mı? Araç yeni ruh halinizi tahmin edebiliyorum.Tavsiyem Sağlığınız yerinde ya takılmayın tenekedir düzelir yeter ki beteri olmasın. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2017 Geçmiş olsun, çok can sıkıcı durum ama İyi tarafı sizlere birşey olmaması, araç kaskolu ve epey hasar gözüküyor,hava yastığı da açıldığına göre büyük ihtimal pert e ayrılır, size sıfır araç için işlem yapılır kanısındayım, Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2017 Kusur tamamen karşı tarafa ait ise kafanıza hiç takmayın sorunu. Yetkili serviste her şeyi kitap gibi yaparlar daha sonra karşı taraftan değer kaybı isterseniz, olur biter Özetle sizde hata yoksa ne kadar mal olacağını düşünmeyin boşuna, geçmiş olsun. Bu arada pert olmaz araba. (Görünen şeylerle tabii) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2017 Geçmiş olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2017 Geçmiş olsun... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2017 Geçmiş olsun. Araç pert olmaz bence de. Arka kapı kesinlikle değişir. Arka çamurlukta da yamulma var sanki. Cekme ile düzelmezse boya olabilir. Ön kapı boyanacak. Airbag yenilenecek. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Durna Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2017 Geçmiş olsun. Arka kapı iskeletinde hasar yoksa sac değişimi ile kurtarılabilir, ön kapı sacı doğrultulur. airbag yeniden takılabilir. bu işlemler aracın hasar kaydını baya şişireceği için aracı satarken çok değer kaybı yaşarsınız. karşı taraf suçlu ise değer kaybını mutlaka talep edin. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2017 B sütunu yamulmuşsa pert olabilir . Benim jazz da sapsağlam görünüyordu ancak B sütunu yamulduğu için perte çıktı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2017 öncelikle geçmiş olsun,en çok korktuğum kazalardan biri görünmez kaza dediklerinden,aracın şasesinde deforme olmuş gibi tahmin ediyorum çünkü çok hızlı vurmuş.Bana kalırsa pert olabilir.Ama cana zarar gelmemesi iyi bir yanı tekrar çok geçmiş olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2017 Geçmiş olsun. Cana geleceğine mala gelsin. Kaskon halleder takma kafana. Esas ben karşı tarafı merak ediyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2017 geçmiş olsun bence uğraşmayın düzletme ile falan zaten ford servisi yapacaksa uğraşmaz. iki kapıda değişir.. inşallah arka çamurluk kusursuz düzeltilebilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Uğur Akdaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2017 Geçmiş olsun ve Allah beterinden korusun. Airbag ve kapı maliyeti yüksek parçalar zaten, buna birde orta sütun sıkıntısı eklenince pert ihtimali yüksek derim. Madem bu kadar yeni benim olsa inşallah perte çıkartırlar/çıkartsınlar diye uğraşırdım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2017 Geçmiş olsun... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuğrul Toprak Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2017 Büyük geçmiş olsun Allah beterinden korusun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap