Berkay Senel Oluşturma zamanı: Şubat 2, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 2, 2012 arkadaslar ya bişi sormak istiyorum yarın gorustugum adam gelıcek arabayı nerde baktırabılırım konyadan gelıo buyuk ıhtımal alıcam Focus'umu daha oncede solemıstım 2011 collection hb dizel ... yardımcı olursanız sevınırım .. nelerıne baktırmalıyım kaporta motor yeterlımı yani.. expertize 200 lıra vermek ıstemıyorum cok gelıyor :/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2012 Kaporta ile servis kayıtlarına baktırmanız yeterli. Servis kayıtlarından herşey dökülür zaten.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berkay Senel Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2012 dusundumde belkıde servıste yaptırmamıstır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2012 15bin yada 1 senede bir uğraması lazım servise yaptırmıştır bence.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2012 İyi bir ustanız varsa, kaporta-boya ve motor ile yürüyen aksama baktırmanız yeterlidir. Fakat araç modelli olduğu için mutlaka servise gitmiş olması gerek. Servistende servis kayıtlarını alabilirseniz iyi olur, en azından kmsini doğrulatmaya çalışın. Fakat Ford araçların servis bilgilerinde şöyle bir sıkıntı var, iki ayrı yetkili servis ağı var. Biri otokoç, biride otosan. İkisinde yapılan işlemler kendi ağlarında görünüyor sadece. Ortak bilgi sistemleri yok. Yani otokoçta işlem gören bir aracın otosanda bilgisi olmuyor yada tam tersi. Herikisindede işlem görse bile ayır ayrı alıp birleştirmek gerek. Bu yüzden ikisindende kmsini doğrulatmak gerek. Birde şöyle bir taktik var eğer ekspertiz ücreti vermek istemiyor fakat servise göstermek istiyorsanız. Yeni araç alacağınızı söyleyip götürdüğünüz aracın takasa alıp almayacaklarını isteyin aracınızın ekspertizini yapıp birde değer biçerler.(Gerçi biçtikleri değer piyasanın epey altında oluyor) Ben hiç denemedim bu yöntemi ama bir arkadaşım böyle yapmıştı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mehmet kursat Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2012 Benim tavsiyem uzun süredir yetkili servise girmemiş araba da söylenenlere inanmayın. Aracın şasesini özelden atın bana, size aracın yetkili servis kayıdını gönderim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2012 Benim tavsiyem uzun süredir yetkili servise girmemiş araba da söylenenlere inanmayın. Aracın şasesini özelden atın bana, size aracın yetkili servis kayıdını gönderim. Peki araç hangi servise gitmiş olursa olsun otokoç yada otosan. Şasi nosu ile tüm servis kayıtlarına ulaşabiliyormusunuz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mehmet kursat Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2012 Peki araç hangi servise gitmiş olursa olsun otokoç yada otosan. Şasi nosu ile tüm servis kayıtlarına ulaşabiliyormusunuz. Araç yetkili servise girdikten sonra problem yok hepsini görüyoruz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2012 Araç yetkili servise girdikten sonra problem yok hepsini görüyoruz. İyiymiş o zaman. çünkü servislerde diğer yetkili servis kayıtlarını göremiyorlar. Siz Adana'da yetkili servistiniz sanırım yanlış hatırlamıyorsam. Otokoç mu sizinki otosan mı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2012 Yeri gelmişken aşağıdaki liste Otokoç Servisleri'dir 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Rıza Tekin Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2012 dusundumde belkıde servıste yaptırmamıstır Eğer 2011 model bir araç şimdiye kadar hiç serviste bakım yaptırmamış ise pekte bu duruma sıcak bakmamalısınız. diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2012 Eğer 2011 model bir araç şimdiye kadar hiç serviste bakım yaptırmamış ise pekte bu duruma sıcak bakmamalısınız. diye düşünüyorum. Direk öyle bakmak yanlış olur bence. Aracın kmsi ve alındığı tarihte önemli burda. örneğin araç 2011/şubattan sonra alınmış ve daha henüz 15.000 kmye gelmemiş olabilir. Herhangi bir arıza vs.de çıakrmadıydsa bakım dışında gelmemiştir. Mesela benim araç 2011 model kasımda alındı daha 2.000km bile olmadı, muhtemelen bi arıza sıkıntı vs. olmazsa 2012/kasıma kadar servise gitmez. Bi sıkıntıda çıkmaz inş. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mehmet kursat Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2012 İyiymiş o zaman. çünkü servislerde diğer yetkili servis kayıtlarını göremiyorlar. Siz Adana'da yetkili servistiniz sanırım yanlış hatırlamıyorsam. Otokoç mu sizinki otosan mı ? Otokoç mu Otosan mı diye sordunuz ama tam anlamadım açıkcası. Bizim servisimiz Garanti Şen Otokoçlar zaten direkt Otosan'a bağlı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Rıza Tekin Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2012 Direk öyle bakmak yanlış olur bence. Aracın kmsi ve alındığı tarihte önemli burda. örneğin araç 2011/şubattan sonra alınmış ve daha henüz 15.000 kmye gelmemiş olabilir. Herhangi bir arıza vs.de çıakrmadıydsa bakım dışında gelmemiştir. Mesela benim araç 2011 model kasımda alındı daha 2.000km bile olmadı, muhtemelen bi arıza sıkıntı vs. olmazsa 2012/kasıma kadar servise gitmez. Bi sıkıntıda çıkmaz inş. Km si düşük araçlar için çok doğru. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2012 Otokoç mu Otosan mı diye sordunuz ama tam anlamadım açıkcası. Bizim servisimiz Garanti Şen Otokoçlar zaten direkt Otosan'a bağlı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap