Ozan Çakal Oluşturma zamanı: Ağustos 11, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 11, 2017 Orijinal mi değil mi bilgim yok ama benim hoşuma gitti sizce nasıl ? Bu jantların adı sanı nedir nerden bulunur ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2017 Bence hayır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Göksel Yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2017 Biraz Benzeri CMS' in bu jantı var.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Umut Yavuz Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2017 Wolf Racing Lupus modeli. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2017 Tam siyah ya da gün metal bir jant daha iyi gider bence. Mesela şuna benzer 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2017 Bir saat önce, Süleyman Ünal yazdı: Tam siyah ya da gün metal bir jant daha iyi gider bence. Mesela şuna benzer Bence de aynı..Mesela şunu bulsam vallahi paraya kıyar alırım diye düşünüyorum. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Çakal Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2017 Hepinize teşekkür ederim. Fotodaki bana daha hoş geliyor bulabilirsem değişikliğe gidicem Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2017 yakışmamış,focusa en iyi yakışan jantlar orijinal 17" ve18" fabrika jantları 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A.Coşar Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2017 12.08.2017 - 14:31 tarihinde, Ozan Çakal yazdı: Hepinize teşekkür ederim. Fotodaki bana daha hoş geliyor bulabilirsem değişikliğe gidicem Bence de yakışmamış. İyi düşün, karar ver. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Çakal Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2017 12.08.2017 - 12:55 tarihinde, Umut Yavuz yazdı: Wolf Racing Lupus modeli. Bundan nerde bulurum acaba 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2017 12.08.2017 - 13:32 tarihinde, H. Cenk yazdı: Bence de aynı..Mesela şunu bulsam vallahi paraya kıyar alırım diye düşünüyorum. vallahi düşüncenizde yalnız değilsiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap