Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Siteye yeni üye olaraktan herkese Selam ve Saygılar.99 model fokus ambiente aldım.Silkelemeden dolayı tamirde buji ve kabloları ardından siboblar yanık dediler değişti üst kapak taşlandı.Triger değişti.Sorun gitmeyişin lpg iptal edilerek tüm sensörler değişerek bakıldı.Sonuç aynı.Tamirci 2-3 günlüğüne aracı teslim etti siboblar alışsın dedi.Kalkışta gaza yüklenmede aşırı silkeliyor.Klimayı açtığımdada stop ediyor.Tamircide şaştı.Yardım lütfen.
Soru
Ülkü Değer
Siteye yeni üye olaraktan herkese Selam ve Saygılar.99 model fokus ambiente aldım.Silkelemeden dolayı tamirde buji ve kabloları ardından siboblar yanık dediler değişti üst kapak taşlandı.Triger değişti.Sorun gitmeyişin lpg iptal edilerek tüm sensörler değişerek bakıldı.Sonuç aynı.Tamirci 2-3 günlüğüne aracı teslim etti siboblar alışsın dedi.Kalkışta gaza yüklenmede aşırı silkeliyor.Klimayı açtığımdada stop ediyor.Tamircide şaştı.Yardım lütfen.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 1 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap