Tamer Perperek Oluşturma zamanı: Ağustos 15, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 15, 2017 Bun resimlerde Norveç stryn'den. 13 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2017 Yeter ama artık çok sinir bozucu olmaya başladı 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2017 5 dakika önce, Cem Boneval yazdı: Yeter ama artık çok sinir bozucu olmaya başladı He valla şimdi ben diyecektim hocam. @Tamer Perperek abi seni rakip forumdan mı sızdırdılar yoksa Yalnız bu Norveç denilen yer her faninin yaşamak istediği yerler listesinde ilk 5'te falandır heralde. 1 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2017 Montaj montaj ? 1 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2017 12 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı: He valla şimdi ben diyecektim hocam. @Tamer Perperek abi seni rakip forumdan mı sızdırdılar yoksa Yalnız bu Norveç denilen yer her faninin yaşamak istediği yerler listesinde ilk 5'te falandır heralde. sen gel bide kışın gör buraları @Tamer Perperek iyi geziyorsun beya 1 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2017 (düzenlendi) 1 dakika önce, Olcay Sert yazdı: sen gel bide kışın gör buraları Biz yumurtacıların en sevdiği mevsimdir kendileri Ağustos 15, 2017 Süleyman Ünal tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2017 Benim favorim hala sürüş seviyeleri sebebiyle Finlandiya Ama niye hala bunlarda yüksek intihar oranları var çözemiyoruk 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2017 Tamer beyle gerçek hayata tanışan varmı arkadaşlar. Rüya gibi maşaallah 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tamer Perperek Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2017 2 saat önce, Cem Boneval yazdı: Yeter ama artık çok sinir bozucu olmaya başladı Burda kontrat bitiyor , asil kontrat onumuzdeki ekim ayinda baslayacak , yarisi Akdeniz yarisi Puerto-San Juan cikisli bati karaipler ve dogu karaipler olucak. --1 dakika sonra eklendi-- 2 saat önce, Süleyman Ünal yazdı: He valla şimdi ben diyecektim hocam. @Tamer Perperek abi seni rakip forumdan mı sızdırdılar yoksa Yalnız bu Norveç denilen yer her faninin yaşamak istediği yerler listesinde ilk 5'te falandır heralde. Dogasi muhtesem , haaa bir de soguk havayi seviyorsaniz ideal --1 dakika sonra eklendi-- 1 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Montaj montaj ? Kedidir o kedi --3 dakika sonra eklendi-- 3 dakika önce, Volkan Ö. yazdı: Tamer beyle gerçek hayata tanışan varmı arkadaşlar. Rüya gibi maşaallah Bana en yakin oturan @Özer Aksu umarim kendisiyle bu izinde Corlu'da bir araya gelicez. --9 dakika sonra eklendi-- şaka bir yana tabiki iş icabı cok geziyorum 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap