Gürkan Çakıroğlu Oluşturma zamanı: Ağustos 17, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 17, 2017 Arkadaşlar pazar günü (13.Ağu) arkadaşıma ait oto yıkama istasyonundan kendi elemanı anahtarıyla birlikte 2016 model ('17 çıkışlı) Ford Ranger aracı çalmış ve kayıplara karışmıştır. Olay emniyete bildirilmiş olup aranmaktadır. Araç önce Manisa sonra Eskişehirde yakıt almış ve halen kayıp. Gören eden olursa diye buradan paylaşmak istedim. Görüldüğü takdirde emniyete bildirirseniz memnun oluruz. 1 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A.Coşar Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2017 Gürkan, senin araban mı?Geçmiş olsun. --0 dakika sonra eklendi-- Ben de hep anahtarı bırakıp eve giderim. Ders oldu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2017 Geçmiş olsun abi umarım bulunur... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2017 5 dakika önce, A.Coşar yazdı: Gürkan, senin araban mı? Geçmiş olsun. --0 dakika sonra eklendi-- Ben de hep anahtarı bırakıp eve giderim. Ders oldu. Şimdi, Serdar yaman yazdı: Geçmiş olsun abi umarım bulunur... Teşekkürler. Benim arabam değil, oto yıkamacı benim arkadaşım ve zan altında kalmış durumda. Kötü bir durum maalesef Allah kimseye vermesin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2017 @Gürkan Çakıroğlu bugün Bursa da gördüm bu renk ten hatta ford a bak be dedim ama plakaya bakamadım yine görürsem bakarım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2017 Cüssesine bakıp, pahalıdır bu araba diye düşündü vatandaş herhalde.. Range falan çalaydı ya. İşyeri sigortası karşılıyor mu? Çünkü kasko arkadaşından tahsil edecek. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2017 Bu tür arabalar genelde çalınır ve teröre kurban giderler bu sebeple güvenliğini sağlamak biraz daha elzem. Yukardaki foto temsili sanırım dilerseniz Facebook'ta da paylaşalım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2017 Bu tür arabalar genelde çalınır ve teröre kurban giderler bu sebeple güvenliğini sağlamak biraz daha elzem. Yukardaki foto temsili sanırım dilerseniz Facebook'ta da paylaşalım. Geçmiş olsun abi... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2017 2 dakika önce, Serdar yaman yazdı: Geçmiş olsun abi... Teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2017 24 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Bu tür arabalar genelde çalınır ve teröre kurban giderler bu sebeple güvenliğini sağlamak biraz daha elzem. Yukardaki foto temsili sanırım dilerseniz Facebook'ta da paylaşalım. Foto temsili değil. Face te muhtelif gruplarda paylaştım. Aracı çalan kişinin pek terörle falan ilgisi olacak bir durumu yok, uzun süredir yanında çalışan birisi. Bir yerden esti sanırım... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2017 Vallahi belli mi olur biri başına silah dayar tehdit eder sen burada çalışıyorsun al gel der falan. Dünyanın bin bir türlü hali :/ 34ZL olarak okumuştum da görseli. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ergün YILDIZ Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2017 (düzenlendi) Kız meselesi olmasın. Yani kızı istemiştir, vermemişlerdir. O arkadaş ta kızı kaçırmak için önce arabayı kaçırmıştır. Haa niye PickUp dersen kaçarken çeyizi de alırım diye düşünmüştür. Böyle bir durum var mı çevresi soruşturulmalı. plakayı not aldık. Ağustos 17, 2017 Ergün YILDIZ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2017 27 dakika önce, Ergün YILDIZ yazdı: Kız meselesi olmasın. Yani kızı istemiştir, vermemişlerdir. O arkadaş ta kızı kaçırmak için önce arabayı kaçırmıştır. Haa niye PickUp dersen kaçarken çeyizi de alırım diye düşünmüştür. Böyle bir durum var mı çevresi soruşturulmalı. plakayı not aldık. Hiç bu açıdan aklıma gelmedi.Peki çalan kişi evli mi? bekar mı? ona göre Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2017 2 saat önce, Ergün YILDIZ yazdı: Kız meselesi olmasın. Yani kızı istemiştir, vermemişlerdir. O arkadaş ta kızı kaçırmak için önce arabayı kaçırmıştır. Haa niye PickUp dersen kaçarken çeyizi de alırım diye düşünmüştür. Böyle bir durum var mı çevresi soruşturulmalı. plakayı not aldık. 1 saat önce, Osman Türkol yazdı: Hiç bu açıdan aklıma gelmedi.Peki çalan kişi evli mi? bekar mı? ona göre Bilemediniz, o işleri geçmiş eleman, ellilik... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2017 Rengi çok güzelmiş.Bulunması zor olmaz sanırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap