rıdvan can Oluşturma zamanı: Ağustos 17, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 17, 2017 merhaba sormak istediğim konu 2008 titanyum kasalardaki aynalar ısıtmalı mı ayrıca kör nokta uyarısı varmıdır saygılar... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2017 Kör nokta uyarı sistemi söylediğiniz araçta hiç sunulmadı Isıtmalı evet. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 rıdvan can Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2017 hocam pekı piyasada satılan aynalar ıcın yazıyorlar kor nokta uyarılı vs bu nedır pekı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2017 6 saat önce, rıdvan can yazdı: hocam pekı piyasada satılan aynalar ıcın yazıyorlar kor nokta uyarılı vs bu nedır pekı Soruyu anlayamadım. Piyasada her şey satılabilir ve uygulanabilir eğer mümkünse. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2017 Arkadaş çift açılı aynalardan bahsediyor sanırım Yakup. F2 de çift açılı kör noktalı ayna malesef bulunmuyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2017 1 saat önce, Ogün Özemre yazdı: F2 de çift açılı kör noktalı ayna malesef bulunmuyor. Doğru belki onu demek istemiştir. Sende yok MCA'nın her ikisinde de var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2017 Benim aynalar çok küçük zaten. Görüş açılarını pek beğenmiyorum. Arkama yeterince hakim olamadığımı hissediyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
rıdvan can
merhaba sormak istediğim konu 2008 titanyum kasalardaki aynalar ısıtmalı mı ayrıca kör nokta uyarısı varmıdır saygılar...
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 6 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap