Adem Uçak Oluşturma zamanı: Ağustos 21, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 21, 2017 merhaba abilerim kardeşlerim ben focus 1 aracıma ek tampon arıyorum sade düz şeklinde bulamadım yardımcı olacak varsa çok sevinirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2017 Nasıl bir şey ek tampon? Örnek var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih S. Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2017 (düzenlendi) vakti zamanında ben uzun uğraşlar sonunda takmıştım ama on numara olmuştu.Seat cordoba ön tampon eki var onu takabilirsiniz.Tabi takabilirseniz.7 adet ayarlı pense,yapıştırıcı ile araç bir gün boyunca liftte kalmıştı.Foto alıntı ama aynısını yapmıştım. Ağustos 21, 2017 Fatih S. tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2017 [emoji4] vakti zamanında ben uzun uğraşlar sonunda takmıştım ama on numara olmuştu.Seat cordoba ön tampon eki var onu takabilirsiniz.Tabi takabilirseniz.7 adet ayarlı pense,yapıştırıcı ile araç bir gün boyunca liftte kalmıştı.Foto alıntı ama aynısını yapmıştım.+1 en güzel takılacak ek bu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Öztunç Ünal Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2017 Fazla söze gerek yok süper olmuş. Bencede budur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğukan İpekçi Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2017 Nasıl temin edebiliriz bu eki peki? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap