Tamer S. Oluşturma zamanı: Ağustos 23, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 23, 2017 Merhaba arkadaşlar, 85.000 TL ye kadar otomatik araç bakıyorum. Model 2010 a kadar olabilir. Bu vergi sistemi ile 40 bin TL lik arabalara 80 bin TL vermektense 2.el riskini göze alacağım. Planımdaki ilk araba; BMW 3: Artıları: BMW olması ZF Şanzıman (tam otomatik) Konfor ve sessiz sürüş (Ben sürmedim ama testlerden çıkardığım sonuç) Eksileri: Kupon araba, hilesi hurdası çok Halk arasında ve babamda oluşan, mana veremediğim, "pzvnk arabası" intibası... Bu fiyat seviyesinde genelde 100 bin km üstü var malesef (olsun ZF şanzımanlı nası olsa) Hemen hemen hepsi kazalı. 2. C serisi mersolar; 3. VOLVO S60 veya V40 Artıları ; Güvenli araba imajı Geniş ve konforlu, Powershift şanzıman City safe özelliği Eksileri; Bu fiyat seviyesinde kesin kazalı, Servisi yaygın değil, İkinci el pazarı, eh işte... Son olarak KİA Ceed; "Lan ne alaka !" dediniz dimi? bende öyle düşünüyorum.. Bu modelin Dizel otomatik premium donanım seviyeli olanlarını düşünüyorum. Araç nedense tip olarak hoşuma gidiyor, zevk meselesi Artıları: Yukardaki markalara göre daha modelli 2013-2014 hatta 2015 var 5 yıl 150bin km garanti, Sihirli kombinasyon (Dizel-otomatik) Açılır cam tavan, Tam otomatik vites, otomatik park, hafızalı sürücü koltuğu, geri görüş kamerası , dijital ekran, yağmur far park sensörü.... gırtlak yani Eksileri: Düşük 2.el değeri , hatchback Ceed forumdan aldığım intiba, çok yakması Gündüz ledlerinde titreme sorunu (garanti kapsamında değişiyormuş) Servis yaygın değil Arkadaşlar arasında "BMW, volvo bakarken Ceed meed nedir laa?" görüşünün ağırlıkta olması... Özellikle bu araçlardan kullanan, içine binen vs arkadaşlar var ise kıymetli yorumları benim için çok değerli. Diğer dostlardan da görüşlerini bekliyorum. Size güveniyorum Focus ailesi.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2017 şahsi görüşüm. bmw mercedes diye çok km yapmış ve yaş almış hasarlı vs. araç asla almam. Ama sırf o logo yüzünden bahsetmiş olduğum araçları alıp binenler daha sonrasında başına türlü sıkıntı gelen insanları yakınen tanıyorum. Yine ben sizin yerinizde olsam 85.000 tlye (ki bu para hatırı sayılır bir miktar) az km li max 2 yaşında 1.5 tdci ps focus kesinlikle alabilirsiniz tabi tercih yine sizindir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tamer S. Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2017 Görüşünüz için tk. Dizel otomatik focus da mantıklı tabi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tugay Kuruöz Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2017 Bu kasa 3.16i performans ve yakıt sorunlu olduğunu biliyorum, küçük demezseniz bu fiyatlara 1.16i 136 hp (turbolu) bakılabilir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2017 Bir yaşında Astra 1.6ctdi yeni kasa da alınabilir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tamer S. Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2017 44 dakika önce, Tugay Kuruöz yazdı: Bu kasa 3.16i performans ve yakıt sorunlu olduğunu biliyorum, küçük demezseniz bu fiyatlara 1.16i 136 hp (turbolu) bakılabilir. Bilmediğimden soruyorum, nedir acaba tam olarak sorun? 116 hp yeterli gelmiyor mu? 10lt civarı yakıyor ş.içi benim manuel focus a yakın.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2017 Sundukların içinde en mantıklısı volvo gözüküyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tamer S. Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2017 (düzenlendi) 2 dakika önce, Zafer Yusoğlu yazdı: Sundukların içinde en mantıklısı volvo gözüküyor. Değil mi ama üstad, 180 hp, S60, D segment ve de o mavi veya turuncu rengi... kafam çok karışık... Hyundai ye gittim. Elentra nın 4 teker 1 direksiyon benzinli otomatik modeline (şanzıman DCT değil) 75.600 TL istediler.. içine baktım, hesap makinesi ekran, naylon jant....?? 75.600 TL ....yazık hocam yaa.. şununla aynı para yani.. Ağustos 23, 2017 Tamer S. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2017 Temiz temiz https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-borusan-oto-dan-2015-model-ford-focus-hb-1.5-tdci-471281036/detay 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tamer S. Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2017 3 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Temiz temiz https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-borusan-oto-dan-2015-model-ford-focus-hb-1.5-tdci-471281036/detay Valla acayipmiş..naylonu üstünde nerdeyse.. ama benim bütçeyi aşar..tk. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2017 2. elin güzelliğide fazla zarar etmeden aracını değiştirirsin hatta karda edebilirsin. Senede 1 2 araç değiştirirsin. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tamer S. Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2017 Şimdi, Zafer Yusoğlu yazdı: 2. elin güzelliğide fazla zarar etmeden aracını değiştirirsin hatta karda edebilirsin. Senede 1 2 araç değiştirirsin. Yaşa hocam..aynı fikirdeyim. Senede 1-2 olmasada 2 yılda bir olabilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2017 85e kadar denilince 87 gösterilir ama Pazarlığa girince iner rahat rahat. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tugay Kuruöz Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2017 25 dakika önce, Tamer S. yazdı: Bilmediğimden soruyorum, nedir acaba tam olarak sorun? 116 hp yeterli gelmiyor mu? 10lt civarı yakıyor ş.içi benim manuel focus a yakın.. Kullanıcıların geneli; performansın tam otomatik vitesten dolayı yetersiz kaldığı ve buna bağlı olarak da tüketimin fazlalığından şikayetçiler bildiğim ve gördüğüm kadarıyla. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2017 35 dakika önce, Tamer S. yazdı: Valla acayipmiş..naylonu üstünde nerdeyse.. ama benim bütçeyi aşar..tk. pazarlık payı vardır beya 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap