Ali Danacı Oluşturma zamanı: Ağustos 23, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 23, 2017 Uzun süredir yapmayı planladığım işi sonunda denedim. İşte sonuç... 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2017 Dişler çürümüş 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2017 Daha şık olmuş. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yıldırım Polat Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2017 Bijonların ve logonun olduğu göbek kısmını da siyah yapsanız daha hoş durabilir bence. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Danacı Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2017 4 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Dişler çürümüş Focus 4'ün ayak sesleri bu kadar net duyulmuşken bizim arabalar ihtiyarladı tabii... 2 saat önce, Yıldırım Polat yazdı: Bijonların ve logonun olduğu göbek kısmını da siyah yapsanız daha hoş durabilir bence. Evet denene bilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2017 hoş olmuş ,siyaha mı boyadınız nasıl yaptınız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Danacı Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2017 11 saat önce, çağlar çetinkaya yazdı: hoş olmuş ,siyaha mı boyadınız nasıl yaptınız Hayır siyaha boyamadım. Folyo yapıştırdım. Kendinden yapışkanlı folyo aldım kalıbı çıkarttım sonra uyguladım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap