Yasin Arslan Oluşturma zamanı: Ağustos 26, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 26, 2017 Arkadaşlar merhaba;Bir abimin isteği üzerine focus mk1 kasa aracinin visteon rds4000 model teybine aux çıkışı yaptım biraz zor oldu internetten arastirmama rağmen pek yeterli kaynak yok bu konuda o yüzden aracina uygulamak isteyen arkadaslar icin yardımcı olmak istedim 70016se kodlu(modele gore numara değişiyor ama sonunda SE ibaresi oluyo) entegre cihazın kasetçalar bölümünü kontrol eden entegre sanırım, bu entegrenin resimde görünen 1 ve 2 numarali kısmına baglanan iki ufak (entegre ,direnc vs ismi herneyse[emoji1] ) dış kisimlarina(kasetten önce sesi almasi icin) sag sol farketmez sarı kirmizi ses kablosunu bağlıyoruz siyah kabloyu ise sase alacak bi kısma bagliyoruz (ben anten kısmından sase aldım) ve kabloyu dışarı çıkartıp mp3 player a bagladm telefon a baglayinca bazi telefonlarda ses vermiyor kulaklik olarak algilamadigi için içerisine bir kaset takin TAPE moduna gectikten sonra istediginiz müziği çalabilirsiniz 1 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2017 Elinize sağlık, teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap