Zınar Turgut Oluşturma zamanı: Ağustos 26, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 26, 2017 Arkadaşlar merhaba, Youtube'da video başlarında ve ortalarında sürekli çıkan reklamlardan bıkıp araştırma yaptığımda önüme bir program çıktı. İndirip kurdum bilgisayara. Bu tür reklamlardan sıkılan ve görmek istemeyenlerin kullanmasını tavsiye ederim. Adblock For Youtube Linkte çıkan kısımdan Chrome'a Ekle demeniz yeterlidir. Not: Sadece Google Chrome uygulamasında ve bilgisayarda çalışmaktadır! 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2017 Adamlar uğraşıyor ediyor bir video yapmak için, hiç yakışmıyor hiç İki reklam çok geliyor millete Bence YT RED'e üye olsun bunlardan rahatsız olanlar, henüz TR'de yok ama gelecek. https://www.youtube.com/red Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2017 Bi de forum sayfasında çıkan reklamlara çare bulsanız harika olur. Mesela şunun gibi internetten baktığım ürünler peşimi bırakmıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zınar Turgut Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2017 28 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Adamlar uğraşıyor ediyor bir video yapmak için, hiç yakışmıyor hiç İki reklam çok geliyor millete Bence YT RED'e üye olsun bunlardan rahatsız olanlar, henüz TR'de yok ama gelecek. https://www.youtube.com/red Emeğe her zaman saygım var. Koyarsın 30 dk lık videoya 1 reklam anlarım. Ama bir belgesel izliyorum, adam 40 dk lık videoda 15 tane reklam koymuş, hele izleme potansiyeli yüksek olan videolarda durum daha beter. TV ye bağlıyorum izlemek için, durmadan reklam kapatıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2017 Ufak tefek içerik üreticisi olarak ben kapatmıyorum. Paralı yayınlarda bile (Maç) 45 dk'da kaç reklam çıkıyor? Ama sessiz sedasız izliyor herkes Size anında/istediğinde ulaşma imkanı veren birine 1 reklamı reva görmek bana pek mantıklı gelmedi YT zaten 10 dk altına tek reklam izni veriyor üstüne fazla reklam. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2017 26.08.2017 - 20:42 tarihinde, Süleyman Ünal yazdı: Bi de forum sayfasında çıkan reklamlara çare bulsanız harika olur. Mesela şunun gibi internetten baktığım ürünler peşimi bırakmıyor Ne kadar İyidir bilmem ama bizde bunu kullanıyoruz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Dilmen Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2017 Teşekkürler. Hemen kurdum. Bazen insan video izlemekten soğuyor... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2017 ben şunu kullanıyorum bloklamak içinhttps://chrome.google.com/webstore/detail/ublock-origin/cjpalhdlnbpafiamejdnhcphjbkeiagm ama forumu bloklamıyorum günlük iki tık yapmak için bide focusClub ta sıkıcı değil reklamlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap