Yasin Can Oluşturma zamanı: Ağustos 28, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 28, 2017 Eskiler Buda evladın yeni Jant lastikleri. Sonunda taktırabildim 4 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2017 İyi günlerde. Ölçüler nedir? Ne kadardı? Konfor nasıl ? vs vs soralım değil mi albümden farkı olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2017 1 saat önce, Yasin Can yazdı: Eskiler Buda evladın yeni Jant lastikleri. Sonunda taktırabildim bir tavsiye benden, jantları manyetik gri rengine boyatınız. Zira boncuk bunu ister Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zınar Turgut Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2017 17 dakika önce, Zafer Akbs yazdı: bir tavsiye benden, jantları manyetik gri rengine boyatınız. Zira boncuk bunu ister Kesinlikle doğru bir yönlendirme 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Özkaya Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2017 Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin gayet güzel olmuş ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Arda P. Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2017 Alet nalet 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet cün Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2017 hayırlı olsun eskilerde fena değilmiş aslında 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Can Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2017 28.08.2017 - 19:53 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı: İyi günlerde. Ölçüler nedir? Ne kadardı? Konfor nasıl ? vs vs soralım değil mi albümden farkı olsun 225/45/17 ölçüleri. 1500 TL jant fiyatları Lastikler continental contact 6 bunlarında tanesi 425 den aldım toplamda bana 3.200 TL ye patladı Konfordan eski lastiklerime göre çok çok memnunum Kusura bakmayın uzun zaman giremedim foruma geç cevap attım. --1 dakika sonra eklendi-- 28.08.2017 - 20:31 tarihinde, Zafer Akbs yazdı: bir tavsiye benden, jantları manyetik gri rengine boyatınız. Zira boncuk bunu ister Tavsiyeni dikkate alıcam --2 dakika sonra eklendi-- 28.08.2017 - 22:17 tarihinde, Burak Özkaya yazdı: Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin gayet güzel olmuş ? Allah razı olsun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Tuncay Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2017 Gerçekten çok güzel olmuş ebatlar büyüdüğü için aktarma parçalarında zamanla yıpranma oluyor diye biliyorum jantlarla birlikte başka uygulama yaptınızmı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muhammed Kavlak Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2017 Hayırlı olsun güle güle kullanın Jantlar replika mı ?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Can Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2017 18.09.2017 - 05:37 tarihinde, Yusuf Tuncay yazdı: Gerçekten çok güzel olmuş ebatlar büyüdüğü için aktarma parçalarında zamanla yıpranma oluyor diye biliyorum jantlarla birlikte başka uygulama yaptınızmı Aktarma parçası yok abi --8 dakika sonra eklendi-- 18.09.2017 - 08:40 tarihinde, Muhammed Kavlak yazdı: Hayırlı olsun güle güle kulla Jantlar replika mı Replika evet Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Tuncay Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2017 Yasin Var olmaz mı ebat büyüdüğü için baskı balatanin ve aksların yükü artar zamanla aşınma olur yani keyfin sonu masraf [emoji4] ben almadım vazgeçmiştim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çatalcalı Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2017 Hayırlı olsun güle güle kullanın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür Turhan Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2017 Hayırlı olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap