Ozan Kar Oluşturma zamanı: Ağustos 28, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 28, 2017 Başlıktaki araç hakkında bilgisi tecrübesi olan var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Taşcı Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2017 Bizzat test etmedim ama süspansiyon ve amortisörün sert olduğu bu sebepten konfor beklentisini pek karşılamadığını duydum.Arabacı adam noyandada e250 7 ileri var şanzımanını pek begenmiyor inceleme videosunda. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2017 3 saat önce, Yasin Taşcı yazdı: Bizzat test etmedim ama süspansiyon ve amortisörün sert olduğu bu sebepten konfor beklentisini pek karşılamadığını duydum.Arabacı adam noyandada e250 7 ileri var şanzımanını pek begenmiyor inceleme videosunda. Noyanı takip ediyorum şanzımanın sportif karakterini beğenmiyor. Konfor odaklı düşününce sorun yok yani. Süspansiyonu duymamıştım bi araştırayım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Z. Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2017 (düzenlendi) C 200 D kullanmıştım. O yüzden motor konusunda bir yorum yapamam ama "Mercedes'i E serisinden itibaren almak lazım." diyenlerin ne demek istediğini anlamış oldum. Araç Mercedes olunca çok şey bekliyor insan haliyle ama C sınıfı gerek yalıtımı gerekse sürüş özellikleriyle çok da belirgin bir fark yaratmıyor. 7 ileri şanzıman çok da hızlı çalışmıyor. Kötü değil tabi ki ama o kadar para verince insan biraz fark istemiyor değil. Ağustos 29, 2017 Serkan Z. tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2017 1 dakika önce, Serkan Z. yazdı: gerek yalıtımı gerekse sürüş özellikleriyle çok da belirgin bir fark yaratmıyor. focus a göre mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Z. Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2017 (düzenlendi) Evet makyajlı Focus ile nerdeyse aynı diyebilirim. İkisinde de rüzgar ve yol sesi çok yakın birbirine. Bir Mondeo dinginliği ve huzuru yok yani. 1.5 tdci'nin şanzımanı da bir parça daha hızlı ve sarsıntısız Mercedes'e göre. Ağustos 29, 2017 Serkan Z. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2017 Bir saat önce, Serkan Z. yazdı: Evet makyajlı Focus ile nerdeyse aynı diyebilirim. İkisinde de rüzgar ve yol sesi çok yakın birbirine. Bir Mondeo dinginliği ve huzuru yok yani. 1.5 tdci'nin şanzımanı da bir parça daha hızlı ve sarsıntısız Mercedes'e göre. ilginç gerçekten. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Z. Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2017 22 dakika önce, Ozan Kar yazdı: ilginç gerçekten. Aynen ben de çok şaşırmıştım. Araba asla kötü değil ama dediğim gibi marka algısı ve fiyat ister istemez bu kadarı yetmez dedirtiyor. Sanırım markayı daha yakından bilenlerin "E sınıfından itibaren Mercedes farkını hissedersiniz."demeleri de bu yüzden. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2017 Bir saat önce, Serkan Z. yazdı: Aynen ben de çok şaşırmıştım. Araba asla kötü değil ama dediğim gibi marka algısı ve fiyat ister istemez bu kadarı yetmez dedirtiyor. Sanırım markayı daha yakından bilenlerin "E sınıfından itibaren Mercedes farkını hissedersiniz."demeleri de bu yüzden. yani mondeodan farklı değil deseniz şaşırmam ama focus olunca yani hem yıldız hem sınıf farkı olunca şaşırmamak elde değil. biz alırsak corolla yerine alacağımız için önemli değil gerçi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bülent Çelik Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2017 burdan aldıgınız bilgiler sizi doyurmayacaktır, en güzeli istediğiniz modeli bir hafdalıgına kiralayın, test etmiş olursunuz ve kafanız da soru işareti kalmaz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2017 1 saat önce, Bülent Çelik yazdı: burdan aldıgınız bilgiler sizi doyurmayacaktır, en güzeli istediğiniz modeli bir hafdalıgına kiralayın, test etmiş olursunuz ve kafanız da soru işareti kalmaz bilinen kronik bir sıkıntısı yoksa gerisi önemli değil. dedemin bir arkadaşı ucuza vermeyi düşünüyor, verirse alacağız yoksa almayacağız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zınar Turgut Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2017 Daha once bir arkadasimda vardi. 2011 model makyajli kasa. Onda 1.8 CGİ motor ve 7G-Tronic sanziman mevcuttu. Mercedes namina cok fazla bir sey beklememek lazim konfor adina. Performans yeterli gelecektir. Ama yasam alani Focus'tan cok farkli degil. Yinede gri veya kirmizi AMG paketin karsisinda oturup saatlerce izleyebilirim. Cok sik bir arac. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2017 Kabaca özetlemem gerekirse en sevdiğim yanı direksiyonu, bu konuda yakın rakibi 3 serisinden daha başarılı bulduğum bir model. Nesi kötü derseniz 7 ileri şanzımanı biraz daha hızlı karar verip vites küçültmelerde daha sarsıntısız davranabilirmiş ki şuan 9 ileri bir şanzımanla satılıyor, yine arka yaşam alanı bazı D segmenti modellerden daha dar. Genel olarak yüksek kaliteli kabini, gayet iyi konfor - tutunma dengesi ve devirlenmeyi seven motoru ile oldukça iyi bir model. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap