Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Şubat 4, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 4, 2012 Öncelikle bu başlığımızdan 2012 Trafik Cezalarını gÖrebilirsiniz Trafik Cezaları uygulaması, 2012 trafik cezalarını ayrıntılarıyla birlikte gÖrebileceğiniz bir uygulama. Uygulama için herhangi bir internet bağlantısına gerek yoktur. Trafik cezaları hakkında - Kanun maddesi, - Trafik ihlalinin konusu, - Cezanın kimlere uygulanacağı, - İdari para cezası mı, adli para cezası mı yoksa hapis cezası mı gerektirdiği, - Ceza puanı, - Belgelerin geri alınması, - Belgelerin iptali, - Trafikten men, - Araç kullanmaktan men gibi bilgiler içermektedir. Trafik ihlalinin konusu içinde arama yapılabilmektedir. Popüler cezalar bÖlümünde "Hız Sınırı İhlali, Alkollü Araç Kullanımı, Hatalı Park, Emniyet Kemeri Takmamak, Kırmızı Işıkta Geçmek" gibi sık karşılaşılan trafik ihlalleri hakkındaki kanun maddeleri gruplandırılmıştır, bÖylece sık karşılaşılan trafik ihlalleri hakkındaki ceza ayrıntılarına kolayca ulaşılabilinir. Ayrıca para cezalarının Ödenme ve süresiyle ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Program Linki; Benden Ekran GÖrüntüleri Örnek %30 hız sınırı aşmak; Android Cihazlar için Bu uygulamada para cezalarının Ödeme şekilleri ve daha fazlasını bulabilirsiniz. Trafik Cezaları uygulaması ile para cezalarının Ödeme şekilleri ve sürelerini, yasal alkol sınırını, alkol içeren içkileri ve daha fazlasını bulabileceğiniz bir uygulamadır. Link; Tıklayınız Ekran GÖrüntüleri 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Okudur Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2012 Teşekkürler.. Çok güzel bi programmış! Android iÇin olanı da var mı acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2012 Android içinde var sanırım (farklı şirket tarafından ), onu da ekleyeceğim..Kullananlar yorumlar artık Edit:Eklendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2012 Emeğine sağlık güzel olmuş teşekkürler... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2012 Emeğine sağlık Ykp. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 ios'cular güncelleme geldi Unutmayın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Yakup benim güncelleme daha duruyor be yav biliyon wifi yüzünden Ne ihmal adamım ya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Yakup benim güncelleme daha duruyor be yav biliyon wifi yüzünden Ne ihmal adamım ya Wifi felan olmadan zor abi biliyorsun..5.1 (son sürüm) bile yükleniyor artık ona..Düşün yani üşenmiyorsan teli yolla 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Wifi felan olmadan zor abi biliyorsun..5.1 (son sürüm) bile yükleniyor artık ona..Düşün yani üşenmiyorsan teli yolla Ula ben wifi bulmaya üşeniyorum sen diisin teli yolla. Vınnn a geçtikten sonra pişman olduğum tek nokta bu wifi olayı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Ula ben wifi bulmaya üşeniyorum sen diisin teli yolla. Vınnn a geçtikten sonra pişman olduğum tek nokta bu wifi olayı. P.tesi yolla en geç Prşmbe elinde Fena fikir değil 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 Tekrar ios için güncelleme geldi şirket tarafından..Duyurulur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap