Alparslan Özaslan Oluşturma zamanı: Ağustos 29, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 29, 2017 iyi geceler arkadaşlar casper laptop kullanıyorum.üç gündür ekrana ara ara ''lorensonwes.net/rgzossm''Windows tarafından bulunamıyor.ismi doğru yazdığınızdan emin olup tekrar deneyin diye bir yazı çıkıyor.3-4 tane virüs proğraamı kurup tarattım sonuç değişmedi acil yardımlarınızı bekliyorum.teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2017 Bi'de şunu dener misin abi, yeşil free download'ı tıkladıktan sonra inecek, kurucaksın vs kısa sürede tarama yapacak. https://www.malwarebytes.com Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Özaslan Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2017 cevap için teşekkürler.biraz önce kurdum ve c/casper/app klasörü içinde 331 tane nesne buldu kaldırdım.tekrar başlattım şu ana kadar yazı çıkmadı inşallah çıkmaz ayrıca bilgisayar bataryadayken %25 kalınca kapanıyordu ve %98-99 da dolup kalıyordu şu anda şarj %100 gösteriyor hayırlısı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2017 Son durum bataryanın ömrünün sonlarına geldiğine işarettir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Özaslan Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2017 Evet dün laptopu servise bıraktım batarya kontrolü yapılmış bozuk olduğu için bugün genel merkeze gönderilecekmiş serviste kalma süresi 20 işgünü dediler bir batarya için uzun süre servisler neden var servis bataryayı zaten kontrol etmiş laptopu neden merkeze gönderiyor elinde varsa taksın yoksa istesin merkezden süre üç gün tutar bu arada garanti dolmasına iki ay kalmış ayrıca üç yılda bimeks garantisi yaptırmıştım hayırlısı bakalım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Özaslan Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2017 Garantiden batarya değiştirip tekrar yetkili servise göndermişler yarın alacağım 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Özaslan Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2017 arkadaşlar kusura bakmayın batarya sorunu çözüldü ancak.göndermeden öncede windowsta bir sorun vardı bu hala devam ediyor.windows update ye bastığımda'' bazı ayarlar gizlidir veya organizasyonunuz tarafından yönetilir'' ibaresi çıkıyor ve güncelleme yapmıyor.bunu formatsız çözebilirmiyiz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Özaslan Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2017 dün bilgisayara format atana gittim.bilgisayarı güncelleştirdi.lisans düşer diye tekrar kapattı güncellemeye gerek yok dedi.ekrna siyah komut istemi getirdi birşeyler yaptı güncellemeler tekrar kapandı.kısaca yaptığını söylemek istemedi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Özaslan Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2017 Bugün bilgisayarı açtım ekrana mavi oluyor ve 100 kadar yüklüyor açılmayıp tekrar başlatın yazıyor kaç saattir uğraşıyorum yok.güvenli modda girdim %11 de onarılamadı dedi kapandı en son onarımlar deneniyor diye bekliyor nasıl çözeceğim bu sorunu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2017 Win 10 diskiniz varsa onun aracılığıyla onarım, olmazsa temiz kurulum yapmayı deneyin. Onarım yapılamaması sabit disk kaynaklı bir soruna da işaret ediyor olabilir. Çok çeşitli hata denetim araçları var. Ayrıca ulaşabiliyorsanız ve yedeklemek noktası varsa geri yükleme deneyin... Uzaktan birşey söylemek zor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Özaslan Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2017 cevap için teşekkürler arkadaşım.bugün format attırdım şu an itibariyle sorun yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Özaslan Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2018 iyi geceler arkadaşlar bilgisayarımda Windows 10 yüklü.geçen ay Windows geri yükleme yapmıştım.bugünde Windows güncelleme yaptım.sürücülere baktığımda depo(c) depo(D) ile kurtarma için bir depolama vardı.şimdi geri yükleme tarihinde bir tane kurtarma bir tane volüme xxx diye bir depolama oluşmuş yine bugünkü güncelleme tarihili volüme xxx diye ikinci bir depolama daha oluşmuş.bunları nasıl silebilirim.normalde 3 tane vardı.tşk. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap