Volkan Ö. Oluşturma zamanı: Eylül 2, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 2, 2017 Yavaş yavaş araç arayışımız başladı. Gözüm Toyotaya kaymaya başladım. Dizele prensip olarak karşıyım. Yıllık 10k geçmem. Evet düşüncelerinizi alayim arkadaşlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2017 Toyota yalıtımı zayıf bir otomobil, son seride ne yaptılar bilmiyorum ama kendi adıma pek tercih edeceğim bir Japon değil... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2017 Ben de niyetlenmiştim bir ara ama test sürüşünden sonra vazgeçmiştim. Gerçi bi önceki makyajlı kasaydı o ayrı. Ruhsuz gelmişti. Ha bu senin için ne kadar önemli bilmiyorum ama Focus'taki tokluk hissini vermedi. Sanki sümbül kıvamındaydı. Hele 1.4 dizeli evlerden ırak. Sonuçta Toyata olması ülkemizde + puan getiriyor ama pek tercih edeceğim bir araba değil. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2017 Sen öncelikle beğeniyorsan kullanıcı olarak bizlere hayırlı olsun demek düşer şimdiden hayırlı olsun --0 dakika sonra eklendi-- Sen öncelikle beğeniyorsan kullanıcı olarak bizlere hayırlı olsun demek düşer şimdiden hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2017 Gözün yanlış taraflara kaymış. İlle japon olacaksa Mazda ve Honda var. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2017 Daha denemedim. Tip olarak hoşuma gitti. 1.4 e yanaşmam ama yeni 1.6 sinin değerleri kağıt üstünde fena değil. Göz kayması ilanlardan deneyince soğuya bilirim. Yalıtımınızınsa hakli olabilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2017 Cem bey söylemiş. Gereksiz üretilen araçlar diye düşünürüm hep. Belki sonra kasada düzelmiştir falan diyim de alırsan ayıp olmasın. ???? 2 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Şenoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2017 Jdm alacak olsam mazda ya da subaru alırım.. ikisi de gerçek japon arabaları.. honda toyota filan her ne kadar japon arabaları olsa da daha avrupai araçlar.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2017 2014 modelini kullanmıştım. Gerçi o 1,3 sadece arabayı götüren bir motordu ama olsun. Araç çok ruhsuz, düz, ama böyle dümdüz bir araç. Heyecanı yok. Wagon bile normalde her araçta ayrı bir hava katar fakat bu arabada Doblo Maxi gibi duruyor Sw. Yani arkadan kaynaklanmış gibi. Eski Toyotalar gibi de sorunsuz değil herhalde. Zor bir seçenek Honda daha mantıklı olur gibi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2017 hangi kasa? dedemde 2009 corolla var, tork konvertörlü. motor 125 hp ama 102 hp mareadan sonra daha iyi gelmemişti. şanzıman kötü değil. onun dışında sevilecek bir tarafı yok. tek güzelliği anahtarsız giriş ve çalıştırma Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Şenoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2017 Focuslar da öyle malesef [emoji41] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2017 2 dakika önce, Burak Şenoğlu yazdı: Focuslar da öyle malesef bunu bana yazdıysanız bence en az atla eşek kadar fark var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Şenoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2017 Toyota yı hiç kullanmadım o yüzden bilmiyom. Doğrudur [emoji5] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2017 25 dakika önce, Burak Şenoğlu yazdı: Toyota yı hiç kullanmadım o yüzden bilmiyom. Doğrudur yani her ikisinin de yeni kasasını kıyaslarsak arada dediğim gibi atla eşek kadar fark yoktur ama benim dediğim eski kasa 2009 model corolla. onun üzerine makyajlandı, kasa değişti, bir daha makyajlandı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Şenoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2017 Euro 6 motor muhabbetine yeni araçları sınırlamışlar. Geçen aracın altına bakmak için lifte kaldırdım, yanyana iki tane katalizör var. Dinamik tork kontrolü var. Artı eco modu devre dışı bırakamıyorsun. Asr, esp yi filan da devre dışı bırakamıyorsun. Araç kendi potonsiyelini ortaya çıkaramıyor.. ben araca egzoz manifoltundan itibaren güzel bir egzoz yaptırıp, pedal box taktırmayı düşünüyorum. Bir de kutu içi hks filitre, baya toparlar. Eski aracımda yapmıştım. Baya faydasını görmüştüm.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap