Kasım Çınar Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2017 İmkanlar elveriyorsa yeni civic hb ye bi bakın derim,tek olumsuz tarafı araç içine çok lastik sesi alıyor olması 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2017 İllede Japon bakıcam diyorsan Mazda derim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Şenoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2017 İllede Japon bakıcam diyorsan Mazda derim.Sana kesinlikle katılıyorum.. ?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2017 ArkadaşlarBiraz önce kaporayı verdim.Yakup Yeğen bir focusclup çıkartması yollaya bilirmisin. hatun beğendi konu kapandı.Kendime ilerde kuga alacağım 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2017 Hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Şenoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2017 ArkadaşlarBiraz önce kaporayı verdim.Yakup Yeğen bir focusclup çıkartması yollaya bilirmisin. [emoji4]hatun beğendi konu kapandı.Kendime ilerde kuga alacağımHayırlı olsun.. [emoji4] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erhan Erten Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2017 Hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2017 (düzenlendi) Ya ben de tam şu Nissan Pulsar'a da bir bak diyecektim ki sen kontağı çevirmiş, gaza basmışsın bileHayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız. Gerisini konusunda konuşuruz inşallah Eylül 5, 2017 Süleyman Ünal tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2017 Hayırlı olsun da... Ne aldın ne ara aldın neden onu aldın ? --0 dakika sonra eklendi-- Kazasız belasız İnşallah... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Mehmet USLU Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2017 Kararını vermişsin ama bilgi olarak bulunsun diye yazayım. Abimde son kasa makyajsız 1.6 auris var. Sanırım 2014 model. Corollanın 1.6 benzinlisini de test etmiştim. Kağıt üzerinde 132 beygir ancak ben her ikini kullandığımda da motordan keyif almadım. Alt devirler canlı değil. Üst devirlerde isteksiz. Konforu iyiydi ama 132 beygiri neresine saklamışlar ben bulamadım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2017 Ya ben de tam şu Nissan Pulsar'a da bir bak diyecektim ki sen kontağı çevirmiş, gaza basmışsın bile[emoji3]Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız. Gerisini konusunda konuşuruz inşallahPulsar daha önce denedim. Hatta yorum bile yaptım. [emoji2] --9 dakika sonra eklendi--Araç bugün imzama geçti. Direk yola vurdum. 250 km yolculuk yaptım. 6.2lt yakıt tüketimi ortalaması ile geldik.Bana Jazz tadı verdi. Devamlı kafasını öne atan bir kısrak gibi. Yol tutuşu yeterli geldi. Otobanda hız limiti gelince hız limitim düştü zaten. Focus ile karşılaştırılamaz yani viraj hissi kesinlikle focus ayrı. Lastik sesi aliyor. Ama müzik açıklarak kabul edilebilir. O beygirleri cvt vites törpülemiş ama en pis Muğla yokuşunda canım sıkılmadan çıktı. Muğla çıkışla Gülağzı arası deneyip aldım. Velhasıl kelam Focus değil Jazz değil. İkisi arasında hatunun onayını olan yeni aracınız oldu. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2017 Volkan,hayırlı olsun, 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2017 Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2017 Hayırlı olsun abi. Konusunu bekliyoruz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2017 Benim idrak yollarım tıkalı zahir. Hayırlı olsun diyeceğim, ama neye dediğimi bilemedim. Konuyu bilmecelikten çıkarıp benim de anlayabileceğim bir formatta yazar mısın @Volkan Ö. kardeş... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap