Ozan Kar Oluşturma zamanı: Eylül 5, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 5, 2017 Aydın'dan Ankara'ya eşya taşınacak, memnun kaldığınız tavsiye edebileceğiniz nakliyeci var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2017 Ozan son zamanlarda memnun olduklarını söyleyenlerle ( sen yinrde araştır sorumluluk kalmasin bende)konuşmada bulundum ama ismi Doğanay mi Doğançay mı tam hatırlayamıyorum bu arada Doğan Kurban kesin deyil eminim [emoji4] 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2017 Valla ben değilim. Kamyon varsa getiririm ama. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2017 Bir saat önce, Bekir B. yazdı: Ozan son zamanlarda memnun olduklarını söyleyenlerle ( sen yinrde araştır sorumluluk kalmasin bende)konuşmada bulundum ama ismi Doğanay mi Doğançay mı tam hatırlayamıyorum bu arada Doğan Kurban kesin deyil eminim teşekkürler abi yarın bi arayayım. normalde bizim bir tanıdığın arkadaşı yapacaktı ama bir fiyat verdi rastgele aradığım 7-8 yerin neredeyse 2 katı öyle olunca bir çakallık mı var nedir çözemedim. Doğançay Ankara, Doğanay Mersin firmasıymış 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2017 armuttan teklif al --0 dakika sonra eklendi-- Doğançay uzun süredir var sanırsam bir de büyük firmaydı yanlış hatırlamıyorsam. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2017 9 dakika önce, Mertcan Çelik yazdı: armuttan teklif al yeterince teklif aldım zaten, (başka bir ortamdan) referansı olan yer arıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan H. Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2017 Valla ben değilim. Kamyon varsa getiririm ama. Kamyon gürkan abiyle bende var buyrun efenim[emoji12] [emoji12] 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2017 yeterince teklif aldım zaten, (başka bir ortamdan) referansı olan yer arıyorum.Ozan daha 1 ay olmadı arkadaşın evi ankaradan aydına götürdü 2000 tlye istersen orayla görüştirim seni 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2017 İstanbulda nakliyat işinin kralı bunlardır. http://www.goztepenakliyat.com/ Ama aydın ankara arası çalışırlar mı bilmem.Fiyatları da azıcık daha tuzlu ancak hizmetleri kalitelidir. Arayıp sormaktan zarar gelmez. Ben hiç ev taşımadım ama eşimin okulunu bunlar taşımıştı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2017 Bu nakliyeciler genelde sevimsiz olurlar, görece iyileri vardır ama sayıları azdır. Çok çabuk çirkinleşebilirler, devamı var da belgesel gibi oldu ? @H. Cenk abi 2 kez okul taşıdım; velileri organize ederek belediyenin kamyonlarını kullanarak, yarım gün sürmedi ? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2017 3 saat önce, Hakan H. yazdı: Kamyon gürkan abiyle bende var buyrun efenim Enee iki tane de biz de var o zaman 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan H. Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2017 Enee iki tane de biz de var o zaman [emoji3] [emoji12] [emoji6] [emoji12] [emoji6] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap