Serhat E. Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2017 Nerde ne zaman ne yapacağımızı bilmiyoruz çünkü. Bayram dönüşü kırşehirden ankaraya gelirken kaman-bala-gölbaşı yolunu kullandım. Normalde sakin olan bir yol ama bayram dönüşü olduğu için kalabalıktı. 117 km sabit giderken sağdan bir duster çıktı. Yola hiç bakmadan. Direk sola geçti sonra nasıl becerdi bilmiyorum iki şeridi ortalacak şekilde çapraz bir şekilde durdu. Çok zeki bir vatandaş karısına bayram dönüşü ana yolda araba sürmeyi öğretiyordu sanırım. Aşırı hız konusuna katılıyorum. Ülkede tüm boşanmalar sebebi ne olursa olsun şiddetli geçimsizlik, tüm kazalar sebebi ne olurda olsun aşırı hızdandır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2017 (düzenlendi) 4 saat önce, Mertcan Çelik yazdı: Adam 5 yıl kredi ile araç almış, beygiri donanımı çok olsun diye uğraşmış, sıfır almış, kredisini ödeyeceğim diye belki de lükslerinden veya günlük hayattaki alışkanlıklarından fedakarlık etmiş, sonra gelecek bir 2012 eski ford focus, içinde de yaşlı başlı amca geçecek ufukta kaybolacak, "yek yaa" Yine çok uzun oldu kusura bakmayın Birincisi 2011 bir kerem... İkincisi az bile yazmışsın! 4 saat önce, Mertcan Çelik yazdı: kazalarda dikkat dağınıklığı ile ilgili: Diyorsun ki servet ve eğitim bir işe yaramamış 3 saat önce, Servet Ö. yazdı: Bunu oyle istatistiklere falan bağlamaya gerek yok. Süsledim püsledim bilimsel olsun diye, niye hevesimi kaçırıyorsun? Eylül 7, 2017 Cem Boneval tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erhan Er. Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2017 (düzenlendi) 38 dakika önce, Hasan EKİN yazdı: Trafikte öyle eskisi gibi eski Güvensiz araçlar pek çok değil sadece eski insanlar var, nasıl olsa benim arabamda abs asr tcs vb. Donanımlar mevcut yapıştır bu güven duygusundan meydana geliyor kazalar tabiki dikkatsizlik saygısızlıkta eklenince. kaza sayısının değil de ölümlü kaza sayısı oranının güvensiz araçlarda daha fazla olduğunu düşünüyorum. Eylül 7, 2017 Erhan Er. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2017 19 minutes ago, Cem Boneval said: Süsledim püsledim bilimsel olsun diye, niye hevesimi kaçırıyorsun? Pardon abı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2017 trafik yoğun olduğunda en boş en hızlı şerit en sağ şerit oluyor genellikle... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2017 Ben buna sosyal ahlaksizlik diyorum. Genel olarak toplumca en buyuk sorunumuz her alanda ahlak yoksunlugu... trafikte bunlardan biri malesef. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okan ali Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2017 3 günde 1000 km yaptım.. Genel olarak maalesef hepimizin eğitim eksigimiz var.. Örn. Hiç hız limitlerini aşmadim diyen yoktur aramızda ? Sol'dan gitme konusunda genelde insanları anlayışlı gördüm. Yaklaşır yaklaşmaz çogu kişi hemen sellökter yapmadan saga kaydı.. ( bi kaç yaşli ve lüks arabalı züppeler hariç ) keşke tüm trafikce daha donanımlı olabilsek. kimse ölmese.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cihan Buğdaycı Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2017 Otoban da kocaman şeride sığamayanlar,ön arka sis açık garip led aydınlatmaları olanlar,gecenin 3'ünde park sis yola çıkanlar,arabanın aynasının nerede olduğunu bilmeyenler,bagaj da valizlerin yanında çoluk coçuk taşıyanlar,içtiği su şisesini yola fırlatanlar nerede deli ararsan bayramda yollarda oluyor.Birtanesinden kaçmaya çalışsan diğeri yanında bitiyor. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2017 Nerdeyse hep yollardayım, gerek iş seyehati gerek gezi tatil, son 10 yılda hizla artan ve en başa yazılması gereken,trafik kuralları bilgisine hakim olmamak bu birde bencillikle yani her şart ve durumda ben haklıyımla birleşince,bizdeki adı trafik olan ama trafikle yakından uzaktan ilgisi olmayan durum ortaya çıkıyor... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan H. Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2017 Bugün hızlı başladı Azrail. Öğleye kadar 16 ölü... Neden? Kader...Reno sümbül ne kaar sağlammış böle 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2017 Reno sümbül ne kaar sağlammış böle 900kg arabadan ne bekliyorsun ki abicim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan H. Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2017 900kg arabadan ne bekliyorsun ki abicim. Uçmasıni bekliyorum abi 1 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2017 Uçmasıni bekliyorum abi Spoiler lip ince yanak geniş taban lastikli porş jantı ile tamamdır. Bi de basarsın oooh. Aaa xenonsuz olmaaaz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muhammed Kavlak Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2017 Ehliyet alırken direksiyon sınavlarında ki gözetmenler araba sürmeyi bilmez ise olacağı bu dur. (Nereden biliyorum bir zamanlar arkadaşımda direksiyon sınavlarında görev alıyordu ve araba sürmeyi bilmeyen bir öğretmenin direksiyon sınavında gözetmenlik yaptığını söylemişti.) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2017 Trafikte yaşananları ülkenin genel sosyopolitik gelişmelerinden soyutlama mümkün değil. Orman kanunu giderek her alana yayılıyor, hemen hiç bir alanda yetkililer yetkin değil. Beri taraftan herkes şikayet ederken kimse düzelmesi için çaba göstermiyor, bu da ayrı bir çelişki. Bence misyon tamamlanmak üzere: Ülkenin maddi manevi tüm değerleri yok ediliyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap