Tamer Perperek Oluşturma zamanı: Eylül 10, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 10, 2017 Herkese Merhaba , Turkiye tatilimden kareleri atmaya basliyorum. Ilk kareler Datça Yarımadası'nın en uç kısmında, Ege ve Akdenizin birleştiği noktada Tekir Burnu üzerinde yer alan Knidos antik kentinden. 8 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2017 Tarihi zenginliğine, coğrafi önemine ve doğal güzelliğine rağmen hala çok ihmal edilen ve bakımsız kalmış bir antik kentimiz. Her ziyaretimde hayal kırıklığı ve üzüntü yaşatmıştır. Uzun süredir gitmiyorum bu yüzden. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2017 Bende 2 gün önce oradaydım güzel bir tarihi yer 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tamer Perperek Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2017 1 saat önce, Cem Boneval yazdı: Tarihi zenginliğine, coğrafi önemine ve doğal güzelliğine rağmen hala çok ihmal edilen ve bakımsız kalmış bir antik kentimiz. Her ziyaretimde hayal kırıklığı ve üzüntü yaşatmıştır. Uzun süredir gitmiyorum bu yüzden. Bende neredeyse 10 senedir gitmiyordum , ama gidince gozumun onunde canlandirmaya calistim.Eminim eski gunlerinde muhtesem biryerdi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Göksel Yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2017 Geçen haftalarda kaldığım otelin manzarasından Knidos. Daha öncesinde dolaştığım için tekrar çıkmak için kalori harcamaktan kaçındım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2017 6 saat önce, Göksel Yaman yazdı: otelin manzarasından Knidos Kaunos olmasın sakın? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2017 Çok gezenti zamanlarımızda, Knidos'a 13-14 yıl önce, Bodrum'dan tekneyle gitmiştik (gemi de olabilir oldukça büyüktü). 24 Kasım günü, tam orada denize de girmiştik. Anılarım canlandı bir an 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tamer Perperek Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2017 3 saat önce, Murat Kavuk yazdı: Çok gezenti zamanlarımızda, Knidos'a 13-14 yıl önce, Bodrum'dan tekneyle gitmiştik (gemi de olabilir oldukça büyüktü). 24 Kasım günü, tam orada denize de girmiştik. Anılarım canlandı bir an Vardi yine 7-8 gezinti teknesi liman tarafinda Guzel yer yolu bayagi duzeltmisler araba ile gelmek isteyenler icin. --0 dakika sonra eklendi-- 4 saat önce, Cem Boneval yazdı: Kaunos olmasın sakın? Banada oyle geldi sanki. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap