Serkan erden Oluşturma zamanı: Eylül 11, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 11, 2017 Merhaba arkadaşlar; malumunuz istanbulda dolu vakasi yaşandı ve bende bu hadiseden payımı aldım. Aracta cam kırığı yaşamadım ancak kaportada çeşitli bölgelerde gamzeler oluştu birde sol stop kırıldı. Sanayide tavsiye üzerine bir ustaya gittim. Bayramdan sonra gel dedi ve bugün gittim. Boyasiz sekilde halledecem sorun olmaz dedi. Usta kaskoya 3900 tl. fiyat bildirmiş ama kasko 2000 tl vermiş, usta bilirkişi talep etmiş kaskodan,onlarda 15 gün sonraya gün vermişler. Arada bana bir kısmını sen ver diyebilirmi ustam yada kaskom. Tecrübesi olan varmı aramızda. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2017 Diyebilir ama pazarlık et her iki taraflada... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2017 12 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Diyebilir ama pazarlık et her iki taraflada... +1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan erden Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2017 Yarin aracımı ustadan alacam insaallah. Üzerine herhangi bir ücret ödemeden hallettim. Bakalim nasıl olmuş görecez... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2017 Yarin aracımı ustadan alacam insaallah. Üzerine herhangi bir ücret ödemeden hallettim. Bakalim nasıl olmuş görecez...Nerede yapılıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan erden Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2017 Ümraniye sanayide bir ustaya bıraktım. Kaporta,göçük uzerine çalışıyor --3 dakika sonra eklendi-- Nerede yapılıyor. Piyasaya göre uygun yapıyor. Gerçi ben para vermicem ama diğer hasarlı aracı olan arkadaşlarla kıyaslandığında oldukça uygun yapıyor. Mesela bir arkadaşım 30-40 tane göçük icin 3000 tl ödemiş. Ayni aracı burasi 2000 gibi rakama yapar.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2017 Ümraniye sanayide bir ustaya bıraktım. Kaporta,göçük uzerine çalışıyor --3 dakika sonra eklendi--Piyasaya göre uygun yapıyor. Gerçi ben para vermicem ama diğer hasarlı aracı olan arkadaşlarla kıyaslandığında oldukça uygun yapıyor. Mesela bir arkadaşım 30-40 tane göçük icin 3000 tl ödemiş. Ayni aracı burasi 2000 gibi rakama yapar..Bittiğinde tecrübenizi öğrenmek isterim. Ben de de dolu değil ama birkaç göçük var hesaplı düzgün biryer bulamadım. Pars göçük sepeti gibi yerlerin verdiği fiyatlar manasiz ve pahalı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ANIL Ö. Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2017 Bu işlerde iyice abartı oldu.Göçük başı 200 TL alan yerler var. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan erden Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2017 Bittiğinde tecrübenizi öğrenmek isterim. Ben de de dolu değil ama birkaç göçük var hesaplı düzgün biryer bulamadım. Pars göçük sepeti gibi yerlerin verdiği fiyatlar manasiz ve pahalı Görüşlerimi paylaşıcam sizlerle... --1 dakika sonra eklendi-- Bu işlerde iyice abartı oldu.Göçük başı 200 TL alan yerler var.Aynen öyle..fırsatçı milletiz vesselâm...bazıları şehir dışında yaptırmış,kismen daha uygun tabi.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ANIL Ö. Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2017 Bir saat önce, Serkan erden yazdı: Görüşlerimi paylaşıcam sizlerle... --1 dakika sonra eklendi-- Aynen öyle..fırsatçı milletiz vesselâm...bazıları şehir dışında yaptırmış,kismen daha uygun tabi.. Ben Bursa da yaşıyorum burda bi göçük taircisine gittim kapı duvar.Aradım adam 6 ay İstanbuldayız çok iş var diyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan erden Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2017 Ben Bursa da yaşıyorum burda bi göçük taircisine gittim kapı duvar.Aradım adam 6 ay İstanbuldayız çok iş var diyor [emoji4] Kaskoya başvuran 400 bin civarı araç varmış,bir o kadarda kaskosuz araç vardır. Hesaba vurdunmu deli iş var demekdir... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan erden Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2017 Bittiğinde tecrübenizi öğrenmek isterim. Ben de de dolu değil ama birkaç göçük var hesaplı düzgün biryer bulamadım. Pars göçük sepeti gibi yerlerin verdiği fiyatlar manasiz ve pahalı Aracımı az önce aldım.umduğumdan daha iyi,sadece direklerdeki göçükler sert bölüm olduğundan dikkat edince biraz belli oluyor. Tavan süper olmuş,kapılarda öyle. Boya değmeden bundan daha iyi olmazdı diye düşünüyorum.Araç beyaz renk olduğu için dolu öncesi ve sonrası foto paylaşmadım,çünkü ceple çektim birşey görünmüyor. Dolu yediğinde bile zor belli oluyordu,şimdi hiç görünmüyor.. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okan ali Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2017 benımde yan aractan kapı acmadan dolayı 1-2 ufak izler var. dükkkan ismi yazarsan aklımızda olsun serkan abi tam yanındayım sanayının ben umranıyede Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan erden Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2017 Güven sanayi sitesi, karaca oto kaporta abdullah usta.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2017 geçmiş olsun @Serkan erden 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap