Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
arkadaşlar merhabalar aracıma F1ET-10849-BLG numaralı mca kasanın ekranını taktım lcd ekran harici tüm fonksiyonlar çalışıyor nedeni hakkında bir fikri olan var mı ekranın güvenlik bandı kopartılmamış yanı içi açılmamış herhangi bir tamir görmemiş, daha önce de farklı bir mca ekranı takmıştım çalışmıştı.
Soru
Fatih S.
arkadaşlar merhabalar aracıma F1ET-10849-BLG numaralı mca kasanın ekranını taktım lcd ekran harici tüm fonksiyonlar çalışıyor nedeni hakkında bir fikri olan var mı ekranın güvenlik bandı kopartılmamış yanı içi açılmamış herhangi bir tamir görmemiş, daha önce de farklı bir mca ekranı takmıştım çalışmıştı.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
17
8
6
6
Popular Days
Eyl 12
22
Ekm 4
14
Eyl 14
6
Ock 31
3
Top Posters For This Question
Fatih S. 17 posts
Gürkan Çakıroğlu 8 posts
Ozan Kar 6 posts
Olcay Sert 6 posts
Popular Days
Eyl 12 2017
22 posts
Ekm 4 2017
14 posts
Eyl 14 2017
6 posts
Ock 31 2019
3 posts
Popular Posts
Gürkan Çakıroğlu
Eveetttt --0 dakika sonra eklendi-- Bende var sırrı ?
Teoman S.
Ama çok yavaşsın 22 km/h... nedirki?? --4 dakika sonra eklendi-- İşinize yarar kodları vereyim. İstediğiniz şekilde 4 lü ekranı değiştirebilirsiniz. Ama yapmak isteyen diğer arkadaşlar için en öneml
Gürkan Çakıroğlu
Aynısı başımıza geldi, lcd ekran çalışmadı yeni bir lcd ekran alarak değiştirdik ve çalıştı...
Posted Images
Bu soruda 59 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap