H. Cenk Oluşturma zamanı: Eylül 12, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 12, 2017 (düzenlendi) Bende bir LED stop merakı var. İnternet ve alışveriş sitelerine baktığımda pekçok örnek var ancak bir enayilik var. Makyajlı kasa için pek yok aliexpress ve ebayde. Biz makyajda stopun değiştiğini biliyoruz. Bu durumda makyajsızınki makyajlıya uymaz. Ancak satıcılar mesela 2012-2017 HB lere uyar gibi yazıyorlar. Bu doğru olabilir mi ? Bunu nasıl kesinleyebiliriz. Makyajsızın stopu makyajlıya uyuyor olabilir mi ? Mesela: İlan (2010-2017 arası tüm focuslara uyar yazmış) Mesela amerikan Spec-d tuning firması Bu stopun ürün adında 2012-2014 yazıyor ancak açıklamasında 2015-2016 Spec-D Bu da aynı firmanın youtube videosu . 2012-2016 focus yazıyor . Hey hem makyajlı hem makyajsız demek bu Led stop hakkında bilgisi olan var mı ? Eylül 12, 2017 H. Cenk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2017 Abi muhtemelen aynı ürünü her ikisi için de uyarlamışlar yoksa nasıl uyacak ki eskisi yenisinin yerine? Mesajla sordun mu hiç senin arabayı gösterip? Konuyla alakası yok ama hazır elimin altında varken şunları paylaşayım. (En sağ parça numaraları) Mk3 Mk3 Mca Led sağ yenilenmiş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2017 (düzenlendi) Mca ile mk3 hb de stoplar farklı diye biliyorum ben. Eylül 12, 2017 Doğan Kurban tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2017 Bir saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Abi muhtemelen aynı ürünü her ikisi için de uyarlamışlar yoksa nasıl uyacak ki eskisi yenisinin yerine? Mesajla sordun mu hiç senin arabayı gösterip? Konuyla alakası yok ama hazır elimin altında varken şunları paylaşayım. (En sağ parça numaraları) Mk3 Mk3 Mca Led sağ yenilenmiş. Adamlarda yıl seçimi ya da far seçimi yok. Model yılı veya şasi no gönderin ona göre verelim diye bir ibare de yok. Satın alırsan direk ne varsa gelecek.. --0 dakika sonra eklendi-- Bir saat önce, Doğan Kurban yazdı: Mca ile mk3 hb de stoplar farklı diye biliyorum ben. En azından yükseklikleri farklı .. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2017 Çin de vs değişmemiş olabilir. Ancak TR'de değişti. Makyajlıya makyajsız uymaz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2017 Ben orjinalciyim orjinal daha güzel Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2017 (düzenlendi) Konu oldukça net . Neden dikaktimi daha önce çekmemiş hayret Makyajlı ile makyajsızın stoplarının farklı olduğunu biliyorduk ama farka dikkat etmemiştik. Makyajsızda stop yüksekliği fazla ve depo kapağının alt sınırına kadar iniyor. Buna karşın makyajlıda LED stop yüsekliği daha az ve depo kapağının yarısı seviyesinde kalıyor. Kabaca oranlarsak makyajsızda stopun altta kalan kısmı çıkıntının yaklaşık 2 katı , makyajlıda çıkıntı boyu kadar. Almayı düşündüğümüz firmanın stoplarında da ampul farkı var. Makyajlının geri vites ampulu LED makyajsızda ampul dışarıdan görülüyor. Spec_D makyajsız Makyajlı Şimdi iş @Servet Ö. ın Amerikaya gittiğinde alıp gelmesine kaldı Eylül 13, 2017 H. Cenk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2017 1 minute ago, H. Cenk said: Şimdi iş @Servet Ö. ın Amerikaya gittiğinde alıp gelmesine kaldı Bu sene Amerikaya plan yok (simdilik). Ilk firsatta getiririm, beni bunnarla korkutamazsin 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap