Ali Bulut Oluşturma zamanı: Eylül 20, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 20, 2017 Slm 2016 trend x silecek suyu uyarısını ekran dan nasıl silebiliyoruz, şimdiden tşk ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Misafir Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2017 Slm 2016 trend x silecek suyu uyarısını ekran dan nasıl silebiliyoruz, şimdiden tşk ederim Su ekleyerek [emoji4] Silecek sıvısı haznesinin nereden dolduğunu biliyorsunuz sanırım? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ali Bulut Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2017 tabiki eksik olan miktarı ekledim ama her aracı çalıştırmam da bir defa uyarı veriyor bu uyarı msj silebiliyormuyuz onu soruyorum tşk ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Misafir Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2017 [emoji4] tabiki eksik olan miktarı ekledim ama her aracı çalıştırmam da bir defa uyarı veriyor bu uyarı msj silebiliyormuyuz onu soruyorum tşk ederim Hazne dolu ve uyarı veriyorsa sensör kontrol edilmeli . O uyarıyı silemezsiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ali Bulut Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2017 Bir paylaşım sitesinde konu ile alakalı bir yorum geldi gaz ve frene aynı anda basıp kontagı açıp kapamak bu tarz birşey duymuştum şayet olmassa sensör sorunu olmasından bende şüpheleniyorum Saygılar Sevgiler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2017 22 dakika önce, Ali Bulut yazdı: Bir paylaşım sitesinde konu ile alakalı bir yorum geldi gaz ve frene aynı anda basıp kontagı açıp kapamak bu tarz birşey duymuştum şayet olmassa sensör sorunu olmasından bende şüpheleniyorum Saygılar Sevgiler yağ değişim uyarısı için o. silecek suyu seviye artınca kendi gider. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ali Bulut Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2017 anladım tşk ederim yarın tekrar bakıcam ona göre sensör konrolü yaptırcam tşk ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Admin Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2017 Otomatik Mesaj Bu konu, Ortak Alan - Sosyal > Konu Dışı Paylaşımlar kategorisinden Focus III > Ford Garajı > Mk3- Sorular ve Sorunlar kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Ayrıca konu başlığı kurallara uygun şekilde düzenlendi. Bu uyarılar dikkate alınmazsa gelecek konularınız kapatılacaktır. Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Ali Bulut
Slm 2016 trend x silecek suyu uyarısını ekran dan nasıl silebiliyoruz, şimdiden tşk ederim
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 7 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap