Celal Maraşlıoğlu Oluşturma zamanı: Eylül 21, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 21, 2017 telefonum güncelleme yaparken bizim ufaklık telefonu eline alıp youtube izlemiş ve şarj bitmiş şimdi telefon açılmıyor ve hata veriyor i tunes görmüyor telefonu kapama tuşu ve home tuşuna bastım ama nafile yardımcı olabilecek biri olursa çok sevinirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2017 Her iki tuşa 10 sn kadar bastınız? Şarja takın biraz takılı kalsın bir de. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Celal Maraşlıoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2017 malesef işe yaramıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2017 Normalde şarj az olsa güncellemeyi yapmaması gerekiyordu. Çok ilginç maalesef hiç duymadım böyle bir durum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Celal Maraşlıoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2017 aynen bende elinden almak istemedim zaten şarj az yapmaz dedim ama nasıl olduysa yapmış yarıda kalıncada kitlenmiş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okan ali Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2017 1 saat önce, Celal Maraşlıoğlu yazdı: hata veriyor i tunes görmüyor telefon Nasil bi hata veriyor uyari ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Celal Maraşlıoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2017 itunes restore Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2017 Şimdi, Celal Maraşlıoğlu yazdı: itunes restore Telefon açılıyor yani, ben açılmıyor sanmıştım. Öncelikle pc'deki itunes en güncel sürüm olsun ve pc'nin tüm güncellemeleri sağlanmış olsun. Bunun dışında çoklu şarj kabloları değil tek ağızlı kablo olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Celal Maraşlıoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2017 telefon açılıyor derken siyah bi ekran apple amblemi ve daha sonrasında restore yazısı çıkıyor itunes günceliyorum bakalım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BulentGulsahin Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2017 Daha once yedek aldiysaniz bilgisayara baglayip restore yapin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Celal Maraşlıoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2017 yedek aldım ama restore yapmıyor yarın tamirciye gidecek yapılacak birşey kalmadı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap