mehmet kursat Oluşturma zamanı: Şubat 6, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 6, 2012 Focus 3 ve Cmax 1.6L TDCI araçlarda egzoz Sistemi üzerinde bulunan bir tapanın değiştirilmesi gerekiyor yapılan işlem 15 - 20 dk. sürmektedir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Bu bilgiye nereden ulaştınız bilmiyorum ama söz konusu olan sadece Fiesta 1.4 TDCi motorlar idi, yeni dizeller için duymadım doğrusu, kaynak??? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mehmet kursat Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Duymamanız gayet normal bilgilendirme yeni geldi. Kaynak Otosan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 İyi de bizim Antalya Otokoç da yetkili servis olarak daha duymamış, buna ne demeli? Onlar da ısrarla sadece Fiesta olduğunu söylediler az önce.... Neyse benim Focus benzinli, heyecanlanmama gerek yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mehmet kursat Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 İyi de bizim Antalya Otokoç da yetkili servis olarak daha duymamış, buna ne demeli? Onlar da ısrarla sadece Fiesta olduğunu söylediler az önce.... Neyse benim Focus benzinli, heyecanlanmama gerek yok. İlginç demeli bu konuyla ilgili aramaları Otosan Call Center yapacak kullanıcılara hangi servise gitmek istediğini soracak. Benzer durum fiesta'da da oldu. Fiestalardaki kadar acil bir durum değil belki bu yüzden dikkatlerinden kaçtı Antalya'da ki bayinin. Benim aracı bu uygulamadan önce yapmıştık. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Ata Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Ben bugün servisteydim hoparlör için ve yeni yazılımı sordum bana böyle birşey söylemediler ama belki onlarında haberi yoktur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Mehmet bey yayınlanmış TSB varsa numarasını alabilirmiyiz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mehmet kursat Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2012 Mehmet bey yayınlanmış TSB varsa numarasını alabilirmiyiz? mesaj attım Mertol Bey Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2012 mesaj attım Mertol Bey Buraya yazsanızda hepimiz okusak?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2012 VW ile dalga geçerken şu başıma gelene bakk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mehmet kursat Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2012 Buraya yazsanızda hepimiz okusak?? Aslında yazılacak birşey değil sadece bülten numarası. Uygulanacak araç sayısı 4055 Adet herkesin aracında bu problem yok olanları da zaten Otosan arayıp servise yönlendiriyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2012 Beni henüz kimse aramadı...Umarım aramazlarda.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mehmet kursat Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2012 Beni henüz kimse aramadı...Umarım aramazlarda.... Belki aramazlarda bir önceki iletimde de dediğim gibi 4055 tane Focus ve Cmax aranacak. Benim aracım bunların içinde benide henüz aramadılar. Gerçi ben kendi parçamı zaten değiştirmiştim belki sistemden görüp aramayadabilirler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2012 hangi üretimden itibaren arıyorlarki acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mehmet kursat Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2012 hangi üretimden itibaren arıyorlarki acaba şasi numaralarına göre aramalar yapılıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap