Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2012 Bakalım ilk kimi arayacaklar Ayrıca değiştirecekleri parçanın görevi neymiş, ne işe yarıyormuş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2012 Benide aramadılar daha Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağlar Sertan KASIMOĞLU Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2012 ben ikinci el olarak aldım ford ta benim telefon numaram yok birşeyim yok.dün servisteydim aracı benim üstüme geçirdi obisten ama telefon numaramı falan almadı bakalım ne olacak kokusu çıkar birkaç güne Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2012 beni çaldırıp kapattılar.. hepten cimri oldu bu ford Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2012 bahsettiğiniz numaralara nerden ulaşabiliriz..henüz bende aranmadım.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
özer aygül Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2012 aranmayanlar değil de bu sebeple aranan olursa yazsa daha mantıklı bence :kıhkıh: 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2012 Zaten hayra aramazki bu ford,hal hatır sormak için aradığını görmedim,hep bir işi düşer,hep bir arıza olur,o zaman arar...Hıh...Aramasınlar kardeşim,istemiyorum işi düşünce arayan adamı.. .ehehehüüeee... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2012 Arkadaşlar şimdi ford otosandan ayşe han. aradı ve egsoz da bir tapanın değişmesi için servise yönlendireceklermiş....... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mehmet kursat Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2012 bahsettiğiniz numaralara nerden ulaşabiliriz..henüz bende aranmadım.. Bahsettiğimiz şasi numaraları servislerede mail olarak iletildi. Otosan size ulaşır ki iletinizde ulşatığını da söylediniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2012 Hıh, hayırlı uğurlu olsun. Hadi bakem. Sıradaki gelsin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mehmet kursat Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2012 Arkadaşlar şimdi ford otosandan ayşe han. aradı ve egsoz da bir tapanın değişmesi için servise yönlendireceklermiş....... Hayırlı olsun o zaman ilk piyango size vurdu beni de daha arayan olmadı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2012 Hıh, hayırlı uğurlu olsun. Hadi bakem. Sıradaki gelsin. ben arabamın sağının solunun sökÜlÜp takılmasından ...hiç iyi olmadı şimdi...nerden çıktı...öff öfff.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2012 Hayırlı olsun o zaman ilk piyango size vurdu beni de daha arayan olmadı daha iki ay olmadı ne bu böyle anlamadım şimdi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mehmet kursat Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2012 ben arabamın sağının solunun sökÜlÜp takılmasından ...hiç iyi olmadı şimdi...nerden çıktı...öff öfff.. Merak etmeyin fazla birşey sökÜp takmayacaklar. DÜzeltme Talimatları 1. Pirinç tapayı çıkarıp atın. 2. Yeni bir çelik tapa takıp 125 Nm torka sıkın. Bu kadar basit Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2012 Merak etmeyin fazla birşey sökÜp takmayacaklar. DÜzeltme Talimatları 1. Pirinç tapayı çıkarıp atın. 2. Yeni bir çelik tapa takıp 125 Nm torka sıkın. Bu kadar basit oraya ulaşmak için başka birşeyler sökecekler mi? bana 15 dak. dedilerde... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap