mehmet kursat Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2012 oraya ulaşmak için başka birşeyler sökecekler mi? bana 15 dak. dedilerde... Yok başka hiçbirşey sökülmeyecek rahat olun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2012 Yok başka hiçbirşey sökülmeyecek rahat olun teşekkürler .. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rafet NAS Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2012 Benide aradılar bu sabah, servise gelmeniz gerekiyor diye. Aynı sebepten. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2012 Valla şu saate kadar arayan soran yok. Beni yine unuttu galiba otosan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2012 Değişen Parça Poleni değiştirmek için kayıt yaptırdığım sırada sistemden bi parça değişmesi gerektiğini söyledi usta motorda ön kısmında pilastik tapayı söküp yerine çelik tapa taktı. plastik olan tapa yüksek ısıya dayanıklı değilmiş ilerde çok ciddi sıkıntılara yol açarmış söledi usta ben gitmeseymişim ford tlf dan çağıracakmışlar bilginize arkadaşlar Resimdeki tapa eskisi prinç karışımı dedi usta yüksek ısıya karşı sağlam değilmiş.Eriyip araca ciddi zararla verebiliyormuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2012 Locktite sürüp tekrar sıksınlar.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2012 Ben servise bu durumu sordum,sizin aracınız için çağrı notu yok dediler...Olsaymış ekranda benim arabamla ilgili sayfada Mühendis Notları diye bir yer var,orası kırmızı yanıyormuş,telefonla çağırmasalar bile servise gittiğinizde araç kabul işlemleri sırasında oradan görülüyormuş.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
arif tüysüz Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2012 Bugün benide aradılar , cumartesi gideceğim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2012 Köpeğiniz olsun ..Tek derdiniz değişen eksoz tapası olsun, takmayın kafanıza..: Bizim 2004 Cmaxte - Aldığım hafta 2 ön amortisör değişti. - MAF sensör hava filtresi arasındaki Y boru değiştirldi ve yağ atan yere kelepçe takıldı (TSBsi vardı) . - Üst maddedeki sorun nedeniyle MAF sensörÜn değiştirleceği söylendi ve değiştirldi. - 2500 devir civarında motorda oluşan zırıltı sesinin giderilmesi için manifoldun oralarda bir şey vida ile sabitlendi. - 2004 modellerde olmayan motor plastik Üst kapağının tutma kolu zırıldıyordu. Bişeyler yapıldı. - Meşhur 8-10 kere revize edilen turbo borusu 2 kere değiştirildi. Yine de 115binde sattığım arabada ne enjektör ne turbo ne motor arızası olmadı. Alan adamın da en az 1 yıl sıkıntısı olmadığını biliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mehmet kursat Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2012 Dün beni de aradılar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2012 Heheheh. Bugün beni de aradılar.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2012 Sonunda bu gün beni de aradılar, beni unutmamış otosan. Dedimki şimdi gelemem, aciliyeti varmı, yok dedi siz bir gün belzlrleyebilirsiniz dedi, bende karların kalkacağını tahmin ettiğim mart ayının ortalarına müsaitim dedim, servis seçermisiniz dedi, Kastamonu ford servis dedim, efendim orada servisimiz yok dedi, bu benim suçum değil dedim, size en yakın şehir seçebilirsiniz dedi, bende karabük dedim, şimdi her neyse, bu servise gitmek için harcayacağım yakıtı ben mi karşılamak zorundayım. Yoksa bunu faturalayıp otosana karşılatabilirmiyim, yada bunun için ne yapmam lazım ? Yakacağı mazot aslında çokta değil de, benim kızdığım nokta Kastamonu'da servisin olmaması. Ayrıca bu servis olarak Ankara seçersem de karşılatabilir niyim? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2012 Adı üstünde "kampanya".. İster giiiit ister gitme.. Bir geri çağırma değil yani. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Efe Ergüz Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2012 bugun aradilar benide hayati bir sey degil ama bir ugrayin dediler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2012 kampanya derken, ben böyle kampanya görmedim, ayrıca bu kampanyaysa sizln araçlara sony koymamışız, kampanya kapsamında değiştirelim de diyecekler mi, bence hayır, bu bir kampanya değil, eksozlar çürüdü, hadi bakalım f3 sahipleri eksozunuzu kampanya kapsamında değiştiriyoruz diyeceklerini hiç sanmıyorum. Bu geri çağırmaya uydurulmuş bir kılıf. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap