Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2012 Beni hiç arayan olmadı benim mi gitmem gerek yoksa onların aramasını mı bekleyeyim ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2012 onların araması gerekiyor...tüm arçları çağırmıyorlar..yanlızca ellerindeki kayıta göre arıyorlarmış... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2012 onların araması gerekiyor...tüm arçları çağırmıyorlar..yanlızca ellerindeki kayıta göre arıyorlarmış... Belli başlı araçlarda mı var bu sorun ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2012 evet.. aslında sorun değil bir tapa değişimi oda 20dk sürüyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2012 Anladım teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Ata Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2012 Aracınızda değişim olup olmayacağını internetten öğrenebilirsiniz ben az önce baktım buradan link veriliyorsa vereyim gerçi bu linki yakup bey yayınlamış araç özellikleri için.Buradan şase numaranızı girerek aracınız hakkında kampanya olup olmadığını görebilirsiniz.Dün servise gittim onlarda http://www.etis.ford.com bu siteden girerek kontrollerini yaptılar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap