Ender Şen Oluşturma zamanı: Eylül 24, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 24, 2017 Alüminyum Araba Gaz Pedallar Fren Pedalı Debriyaj Pedallar Ford Focus 2 Odak 3 Kuga Escape için ST 2009-2015 http://s.aliexpress.com/3m2A3mQj (from AliExpress Android) bu üründen sipariş ettim 40 tl 2 haftada geldi montaj oncesi sonrasi resimler.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2017 36 dakika önce, Ender Şen yazdı: Alüminyum Araba Gaz Pedallar Fren Pedalı Debriyaj Pedallar Ford Focus 2 Odak 3 Kuga Escape için ST 2009-2015 http://s.aliexpress.com/3m2A3mQj (from AliExpress Android) bu üründen sipariş ettim 40 tl 2 haftada geldi montaj oncesi sonrasi resimler.. şık bir ayrıntı olmuş, sol ayak dinlendirme yeri içinde uygun bir parça ayarlamanızı tavsiye ederim. ozaman tam eksiksiz durur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ender Şen Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2017 tesekkurler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür Turhan Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2017 Aynısının ST yazanını aliexpresten sipariş verdim gayet şık oldu. Güle güle kullanın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağdaş Kolcuoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2018 Çok güzel duruyor ama merak ettiğim konu var. Bunlar bastıkça yerinden oynama yapıyor mu ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2018 (düzenlendi) 9 dakika önce, Çağdaş Kolcuoğlu yazdı: Çok güzel duruyor ama merak ettiğim konu var. Bunlar bastıkça yerinden oynama yapıyor mu ? arkası klipsli sorunsuz kullanıyorum 1 senedir ... Temmuz 26, 2018 Serkan Karakoca tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağdaş Kolcuoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2018 18 dakika önce, Serkan Karakoca yazdı: arkası klipsli sorunsuz kullanıyorum 1 senedir ... Bir ara bende alacaktım, dediler ki oturmuyor yerine, oynama yapıyor. Vazgeçtim. Belki de bu alınan pedalın kalitesiyle alakalıdır. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aytaç Tan Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2019 Güzel olmuş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap