Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

PS3 Yardım

Önerilen Mesajlar

Ilk 1.000deyiz suan zaten aksamlari mesai aksam 8 gece 2-3 :) mw3de alisin biraz blackops2ye gecersiniz mw4de gelecek kasim gibi PS4 uzerinden.

bops2 ye geçmeden ps4 e transfer olur büyük ihtimal; malum oyun fiyatları çok yüksek, daha far cry3 oynamadım ki crysis3, assassin's creed3; üçlemeyi bitirene kadar bops2 yalan; o zamana kadar da ps4 çıkmış olur...

ben mw3 online a devam edeyim...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

fps oyunları nasıl ps3 ile oynayabiliyorsunuz ,  mouse klavye forever ...

oyunda battlefield 3 tür , mw3 bendede var ama battlefield varken açmıyorum bile ... 

counter strike 'dan alıştığım için fps lere , ps3 ile oynayamıyorum , illa yüksek ve hassas gaming mouse , ve şakır şakır sesli ve  ışıklı klavye olacak , yoksa zevkini alamıyorum :)

Tolga Başaran tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu klavye mouse işini ps3 ilk adığım zamanlar bende araştırmıştım. Bazı çözümlerde var aslında. Ama zamanla ps3 joystick'e de alışılıyor. Fakat hala klavye mouse tercih ederim. Bu arada  hayatını online oyunlarda geçiren o kadar çok kişi var ki adam gözü kapalı atsa vuruyor, bir süre sonra aşırı oynayıp pro hale gelmiyorsan sürekli eziliyorsun zaten. :) 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bende mouse klavyeyle oynayamiyorum. Ps3 joystickle cok daha rahat alışınca. Soyle diyeyim ps3de iyi oynayan birini bilgisayarda oynayan biri olduremez bile

imkansız ...  ilk fps'mi counter strike 1997 -1999 mu neydi , tam atmayayım o tarihler ... 

şimdi ps3 te mesela assassin's creed  , nebileyim uncharted , özellikle bütün spor oyunları  , god of war filan gibi oyunlar ps3 consol ile süper oynanıyor ...

nasılki otomobil yarış oyunları direksiyon özellikle g25 ve üzeri aparatlarla oynabiliyorsa

FPS 'de mouse ve klavyedir , öyleki bunun sektörü bilem var gaming mouse ve kalvye gibi , bu arada ps move denemedim , ama FPS lerde oyunlara özel otomatik silah şeklinde aparatlar var büyük ihtimal zevklidir ama , ani hareketlerde tepkime biraz geç geliyor , tam hızda ; yani mouse u oynattığın an , realtime dan da hızlı hareket edebiliyor crosss ...  yani mouse ve klavyeli fps cinin karşısında playstation consol ile oynayan elemanın hiç şansı yok , zaten ikisinin networku farklı sanırım ...  eğer aynı ise oynayalım   :strwars:    :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bende mouse klavyeyle oynayamiyorum. Ps3 joystickle cok daha rahat alışınca. Soyle diyeyim ps3de iyi oynayan birini bilgisayarda oynayan biri olduremez bile

imkansız ...  ilk fps'mi counter strike 1997 -1999 mu neydi , tam atmayayım o tarihler ... 

şimdi ps3 te mesela assassin's creed  , nebileyim uncharted , özellikle bütün spor oyunları  , god of war filan gibi oyunlar ps3 consol ile süper oynanıyor ...

nasılki otomobil yarış oyunları direksiyon özellikle g25 ve üzeri aparatlarla oynabiliyorsa

FPS 'de mouse ve klavyedir , öyleki bunun sektörü bilem var gaming mouse ve kalvye gibi , bu arada ps move denemedim , ama FPS lerde oyunlara özel otomatik silah şeklinde aparatlar var büyük ihtimal zevklidir ama , ani hareketlerde tepkime biraz geç geliyor , tam hızda ; yani mouse u oynattığın an , realtime dan da hızlı hareket edebiliyor crosss ...  yani mouse ve klavyeli fps cinin karşısında playstation consol ile oynayan elemanın hiç şansı yok , zaten ikisinin networku farklı sanırım ...  eğer aynı ise oynayalım   :strwars:    :)

Valla keske test etme imkanimiz olsa sensivityi sonda oynuyorum ve rusherim surekli kosarim. Ps3de tek parmak harektiyle donerken PCde o bilek hareketine donuyor. Baya iddaaliyim bu konuda :)
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Geçen sene bu Sony Entertainment'ın başında bulunan samuray, PS3 için 10 sene ömür biçtik, 10 sene dolmadan yeni konsol çıkarmayacağız demişti, 1 sene geçti, önümüzdeki ay PS4'ün çıkacağı konuşuluyor.. Şimdi beklemek mi lazım (PS4 için değil de PS3'ün fiyatı düşmesi için) yoksa almak mı lazım? Bir de yüksek hafızalı almanın bir manası var mı yoksa 12GB satılıyor D&R'larda... ondan mı almak mantıklı?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Geçen sene bu Sony Entertainment'ın başında bulunan samuray, PS3 için 10 sene ömür biçtik, 10 sene dolmadan yeni konsol çıkarmayacağız demişti, 1 sene geçti, önümüzdeki ay PS4'ün çıkacağı konuşuluyor.. Şimdi beklemek mi lazım (PS4 için değil de PS3'ün fiyatı düşmesi için) yoksa almak mı lazım? Bir de yüksek hafızalı almanın bir manası var mı yoksa 12GB satılıyor D&R'larda... ondan mı almak mantıklı?

12GBlar yeni super slim maliyeti dusurulmus ps3 ilk fat kasalardan zarar acikladi sony slim kasalardan para kazandi simdide super slimlerle para kirmaya calisiyor ps4e kadar.

2007de cikti ps3 6 sene oldu var mi 6 sene giden teknolojik bi alet ?

Ps4u bekleyin ps3 oyunlarida calisacak uzerinde :yeah:

Ekleme:

Yuksek hafizanin aslinda pek bir onemi yok oyunlara update geliyor bazen 30-40 mb o kadar save datalarda tutsa tutsa 3-5 mb.

Black ops 2ye revelation map pack cikti season pass aldim mesela ben 120 liraya 4 yeni harita yeni zombie modlari yeni SMG silah falan toplam 5-6 gb yer kaplar mesela ama online cok dalmayan biri icin yuksek GB gereksiz

Sabri Özer tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

12GBlar yeni super slim maliyeti dusurulmus ps3 ilk fat kasalardan zarar acikladi sony slim kasalardan para kazandi simdide super slimlerle para kirmaya calisiyor ps4e kadar.

2007de cikti ps3 6 sene oldu var mi 6 sene giden teknolojik bi alet ?

Ps4u bekleyin ps3 oyunlarida calisacak uzerinde :yeah:

Ekleme:

Yuksek hafizanin aslinda pek bir onemi yok oyunlara update geliyor bazen 30-40 mb o kadar save datalarda tutsa tutsa 3-5 mb.

Black ops 2ye revelation map pack cikti season pass aldim mesela ben 120 liraya 4 yeni harita yeni zombie modlari yeni SMG silah falan toplam 5-6 gb yer kaplar mesela ama online cok dalmayan biri icin yuksek GB gereksiz

Sabricim dikkat ettiysen PS4 almak için beklemeyeceğimi yazmıştım, PS4'ü sadece PS3'ün fiyatının düşmesi için beklerim. Ama bu çıkış 1 seneyi filan bulacaksa o kadar bekleyeceğimi sanmıyorum. Kaldı ki PS4 çıktığında muhteşem bir fiyatla çıkacaktır ki muhtemelen öyle bir meblağ, benim bir oyun konsoluna verebileceğim değerin çok üzerinde olacak. en nihayetinde oyun konsolu...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.