Suat Ülger Oluşturma zamanı: Eylül 28, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 28, 2017 Arkadaşlar merhaba. 2010 model Focus 2 benzinli otomatik vites almayı düşünüyorum. Otomatik şanzumanda sorun yaşar mıyım? Araç 58.000 km de ve Titanyum modeli. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Admin Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2017 Otomatik MesajBu konu, Focus II > Ford Garajı > Mk2- Sorular ve Sorunlar kategorisinden Otomobiller Hakkında > Otomobil Önerisi kategorisine taşınmıştır.Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2017 Forumda araştırma yapıp geçmiş konularımızı okudunuz mu ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Suat Ülger Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2017 Biraz araştırdım ama tam olarak tatmin olmadım maalesef.. bu bakımdan tekrar sormak istedim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2017 1 dakika önce, Suat Ülger yazdı: Biraz araştırdım ama tam olarak tatmin olmadım maalesef.. bu bakımdan tekrar sormak istedim. Kolay kolay sorun yaşamazsınız ama sonuç olarak ürün ikinci el geçmişinden emin olmadan bir yorum yapmak ne kadar doğru olur karar sizin Çift kavrama gibi değil tam otomatik şanzımanlar genel olarak bu yönde araştırma yapabilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Göksel Yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2017 4 ileri klasik şanzumanlarda herhangi bir kronik problemler yok. Kullanım olarakta sizi tatmin ederse, alacağınız araçtada herhangi bir problem yoksa gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Ş.içi yakıtınız 11-12lt leri bulur. Bunuda göz önünde bulundurun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2017 Yakıt ve performansı dert ediyorsanız uzak durun. Şanzıman sağlam ve tam otomatik bir şanzıman, kolay kolay arıza vermez. 45 binde bir yağ ve filtre değişimi var. İkinci el alacaginiz için biraz uzun test ederseniz iyi olur. Muhtemelen LPG li olacagi için motorun durumu daha önemli bence. Şanzıman testinde down-kick tepkisi ve vites geçiş hissiyatı önemli. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Suat Ülger Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2017 Çok teşekkür ederim arkadaşlar bilgileriniz için. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap