Ahmet Paçacı Oluşturma zamanı: Eylül 30, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 30, 2017 FOCUS 3 2014 Model aracımda flash bellekle müzik dinlerken şarkılar sıralı ekrana gelmiyor bu sorun neden kaynaklanır ? Birde müzik çaların ses komple kısma mute tuşu varmıdır ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Admin Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2017 Otomatik MesajBu konu, Teknik ve Faydalı Bilgiler > Otomobiller Hakkında > Elektronik Sistemleri kategorisinden Focus III > Ford Garajı > Mk3- Sorular ve Sorunlar kategorisine taşınmıştır.Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2017 -karıştır modu açıktır. -5" ekrana güncelleme ile geldi play pause. diğerlerini bilmiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ahmet Paçacı Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2017 karıştır modunu nasıl kapatıyoruz aslında tam karışık değil mesela 1. sırada olması gereken sarkı 50. sırada baslıyor 2. sıradakı sarkı 51 de baslıyor gıbı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2017 8 dakika önce, Ahmet Paçacı yazdı: karıştır modunu nasıl kapatıyoruz aslında tam karışık değil mesela 1. sırada olması gereken sarkı 50. sırada baslıyor 2. sıradakı sarkı 51 de baslıyor gıbı trenddeki sistemi bilmiyorum. kullanım klavuzuna bakabilirsiniz ama dediğiniz gibiyse karıştır dan değildir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2017 Mute tuşu yoksa basitçe teybi kapatmayı öneriyor ford. Nasılsa son kalan yerden devam ediyor diyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aşkın Aşık Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2017 Benim eski Clio da bile direksiyon kumandasında mute tuşu ve radyo CD geçiş tuşu da vardı ayrıca direksiyon altında sabittir. Ford da direksiyon üstüne koymuslar direksiyon çevirirken pek kullanışlı olmuyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2017 12 saat önce, Aşkın Aşık yazdı: Benim eski Clio da bile direksiyon kumandasında mute tuşu ve radyo CD geçiş tuşu da vardı ayrıca direksiyon altında sabittir. Ford da direksiyon üstüne koymuslar direksiyon çevirirken pek kullanışlı olmuyor corollayla çok dalga geçmiştim yok diye focusta başıma geldi updatele geldi neyse ki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aşkın Aşık Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2017 Update ile geldi derken hocam ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2017 4’lü fonksiyon tuşu varsa bir tanesi mute oluyor. Ama trendlerde yok diye biliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2017 1 saat önce, Aşkın Aşık yazdı: Update ile geldi derken hocam ? ekranın yazılımı güncellenince ekranın altındaki fonksiyonlardan (çizgi şeklindeki tuşlarla kontrol edilen) en sağdaki mute yada play/pause oldu. Navigasyonlu ekran olunca, navigasyonla birlikte ekranda güncelleniyor ancak diğer ekranları serviste güncelletmek zor olsa gerek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aşkın Aşık Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2017 10 saat önce, Ozan Kar yazdı: ekranın yazılımı güncellenince ekranın altındaki fonksiyonlardan (çizgi şeklindeki tuşlarla kontrol edilen) en sağdaki mute yada play/pause oldu. Navigasyonlu ekran olunca, navigasyonla birlikte ekranda güncelleniyor ancak diğer ekranları serviste güncelletmek zor olsa gerek Benim radyo ekranında navigasyon yok fakat o dediğiniz çizgi tuşlar mevcut bende pause yapiyor ancak ben direksiyon kumandasinda hem mute ve CD radyo değiştirici olmasını isterdim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2017 5 saat önce, Aşkın Aşık yazdı: Benim radyo ekranında navigasyon yok fakat o dediğiniz çizgi tuşlar mevcut bende pause yapiyor ancak ben direksiyon kumandasinda hem mute ve CD radyo değiştirici olmasını isterdim olsa iyi olurdu ama zaten 20 tane tuş var direksiyonda ona yer kalmamış Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Ahmet Paçacı
FOCUS 3 2014 Model aracımda flash bellekle müzik dinlerken şarkılar sıralı ekrana gelmiyor bu sorun neden kaynaklanır ?
Birde müzik çaların ses komple kısma mute tuşu varmıdır ?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 12 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap