Misafir Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2017 Hayırlı olsun Murat abi, Tweeter çok orijinal olmuş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2017 Gerek yok, bu ses yeter bana [emoji4] İleride yetmeyecek. O zaman biz de bitüself ve firex le nasıl yapılıyor anlatmayacaz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2017 7 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: İleride yetmeyecek. O zaman biz de bitüself ve firex le nasıl yapılıyor anlatmayacaz Sub takarım, şimdilik o opsiyonu kenarda tutuyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2017 Güle güle kullan artık başlarız 300-500,300-500 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2017 8 saat önce, Teoman S. yazdı: Güle güle kullan artık başlarız 300-500,300-500 Kesemezsin dedin ama kestim bak Aslında işin nasıl yapılacağı konusunda desteklerinden ötürü Teoman ve Yahya'ya ayrıca teşekkür etmeliyim. Onlar olmasaydı ben bu tivitleri hayatta montajlayamazdım.. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Günal Y. Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2017 Hayırlı olsun. İzolasyon işini de düşün derim bir ara. Gerçekten fark ediyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2017 Resimdeki beyaz bölüm, oldukça kaliteli bir izolasyon. C-max'da bu şekilde bir izolasyon hatırlamıyorum. Onda incecik bir şey vardı. Hoparlör çevresinde izole yok ama o kısım da sertleştirilmiş titreşime karşı. Sadece hoparlör twitter arasındaki boşluğa bir şey yapılır mı bilemedim, olabilirdi aslında ama çok da bir fark ben beklemiyorum. Daha sökmem, en fazla sub bağlarım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2017 (düzenlendi) hayırlı olsun abi güle güle kullan 300-500 gezersin artıkın kişisel kanantim oralar sökülüp açılmışken komple kapılara bitüself ve kapı döşemelerine firex yapardım Kasım 20, 2017 Serkan Karakoca tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2017 Gule gule kullan abi. Yalitimida yapsaydin keske. En azindan kapi saclarina bituself yapsaydin daha guzel olurdu.Ee artik geriye guzel bir muzik arsivi yapmak kalmis [emoji41] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Günal Y. Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2017 2 saat önce, Murat Kav. yazdı: Resimdeki beyaz bölüm, oldukça kaliteli bir izolasyon. C-max'da bu şekilde bir izolasyon hatırlamıyorum. Onda incecik bir şey vardı. Hoparlör çevresinde izole yok ama o kısım da sertleştirilmiş titreşime karşı. Sadece hoparlör twitter arasındaki boşluğa bir şey yapılır mı bilemedim, olabilirdi aslında ama çok da bir fark ben beklemiyorum. Daha sökmem, en fazla sub bağlarım Benim C-max'te de aynı malzeme var. Alt ve üst kısım kumaş gibi, ortası da ince bir sünger. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2017 Resimdeki beyaz bölüm, oldukça kaliteli bir izolasyon. C-max'da bu şekilde bir izolasyon hatırlamıyorum. Onda incecik bir şey vardı. Hoparlör çevresinde izole yok ama o kısım da sertleştirilmiş titreşime karşı. Sadece hoparlör twitter arasındaki boşluğa bir şey yapılır mı bilemedim, olabilirdi aslında ama çok da bir fark ben beklemiyorum. Daha sökmem, en fazla sub bağlarım [emoji4] Bende bu beyaz malzemeden var abi 10m2 kadar. İstersen veriyim eksik kısımları yaparsın 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay A. Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2017 Hayırlı olsun, çok başarılı bir uygulama olmuş. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turhan Atasoy Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2017 Hayırlı olsun MuratKeyifli dinlemeler,sanırım Sub'buda ekleyince pastanın üstüne krema olur.İzalosyon olayındada arkadaşları ciddiye al bence-GEREKSİZ GÜRÜLTÜ(motor sesi,yol sesi,titreşim)NEKADAR AZ'İSE=DAHA FAZLA NET MÜZİK 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2017 Bu da görüntü çalışması .. 8 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2017 Bak ya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap