Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2017 28 dakika önce, Ozan Kar yazdı: trim bombeli değil mi? aynı arabanın parçası olunca bombeleri birbirine göre olması lazım değil mi? Bizim trimde twit deliği yok. Resimdeki kısım düz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turhan Atasoy Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2017 Bir saat önce, Murat Kav. yazdı: Aldığım kuga twitlerin arkası bombeli. Onun yerine focus mk2.5, ya da transit kapağı bulmamız lazım çıkıntı olmaması için, mondeo 2014 öncesi de oluyormuş. Ya da iyi bir zımparacı lazım Murat piyasadan ucuz yollu bir twitter seti alarakta çözebilirsin durumu.Üstünde logo olmayan fazla cafcaflı olmayan sade modelden seçerek.Sadece dışını kullanmak için söyledim.Ama böyle birşeye kalkışırsan netten felan sipariş verme,herhangi bir satıcıya bizzat giderek görerek olabilir.Hem deleceğin delik standart olur,ilerde sıkılrsan ve proff sisteme geçersen oradaki delik standart kalır,oysa bu OEM twittera açacağın delik standart ölçülerde olmayabilir ve ileride herhangi bir değişim sorun çıkarabilir o çap. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Günal Y. Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2017 (düzenlendi) 1 saat önce, Murat Kav. yazdı: Bizim trimde twit deliği yok. Resimdeki kısım düz Olması gereken yere düzgün bir delik deldikten sonra tweeteri oraya arkadan sıcak silikonla tutturmak mümkün olabilir bence. Tabi ki orjinali gibi gömme olarak durmaz ama kesilen yere tam oturacağı için çirkin bir görüntü olmayacak. Akşama benim eski arabadaki şekli bulmaya çalışayım. Edit: Buldum... Benim eski Corolla'da ön kapı aynı böyleydi. Tweeterin konduğu yer kesildi ve sıcak silikonla tutturuldu. Aynı şey arka kapılar için de yapılmıştı. Ekim 24, 2017 Günal Yılmaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turhan Atasoy Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2017 Şöyle açıklayalaım bari,malum olay tam olarak anlaşılmadı kanımca 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2017 Turhan çok iyi anlatmışsın, ellerine sağlık Bu arada focus 3 twitterının da arkasının düz olduğunu öğrendik. Ben onları kuga/c-max gibi sanıyordum ama öyle değilmiş. Focus 3 twitter'ı takıcam büyük ihtimalle. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turhan Atasoy Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2017 14 dakika önce, Murat Kav. yazdı: Turhan çok iyi anlatmışsın, ellerine sağlık Bu arada focus 3 twitterının da arkasının düz olduğunu öğrendik. Ben onları kuga/c-max gibi sanıyordum ama öyle değilmiş. Focus 3 twitter'ı takıcam büyük ihtimalle. Elindeki Kuga için olanları bana gönder bari değerlendirmeyeceksen,ben yapıcam onlara bir Beygir Havası Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Günal Y. Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2017 Ebay'da Focus, C-Max ve Kuga için diye satıyorlar konik olmayan modeli. http://www.ebay.co.uk/itm/Genuine-Ford-Speaker-Grille-1347229-/162201790122 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2017 2 saat önce, Turhan Atasoy yazdı: Elindeki Kuga için olanları bana gönder bari değerlendirmeyeceksen,ben yapıcam onlara bir Beygir Havası Olabilir ama belki @Teoman S. a da verebilirim. Galiba onda focus twiti var 2 saat önce, Günal Yılmaz yazdı: Ebay'da Focus, C-Max ve Kuga için diye satıyorlar konik olmayan modeli. http://www.ebay.co.uk/itm/Genuine-Ford-Speaker-Grille-1347229-/162201790122 Eski kasanın bu. Bu da olur ama bunlar serviste çok pahalı. Yeni focus için olan serviste 60-65 lira. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2017 Eski kasanın bu. Bu da olur ama bunlar serviste çok pahalı. Yeni focus için olan serviste 60-65 lira.Pahali olan kalitelidir desemmi acaba[emoji848]Bi abim oyle diyordu [emoji41] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2017 43 dakika önce, Yahya Akman yazdı: Pahali olan kalitelidir desemmi acaba Bi abim oyle diyordu Deme Eski kasa için olan, muhtemelen stok maliyetinden dolayı pahalıdır. Ya da eski anlaşma olduğu için Ford'a girişi yüksektir. Ön twitler için aşırı fiyat farkı var (6 hoparlörlü ve 9 hoprlörlü sistemler için). Ben bu düşünceyle, pahalı olan kalitelidir deyip ön tiwtter da aldım. Resimlerden gördüğüm, 9 hoparlörlü için olan daha parlak bir kaplamaya sahip. Ama arkadaşlar bir fark hissetmedik diyorlar nedense 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2017 Şu sistem bitsinde kuga alanlara örnek olur Belki seneye manyetik gri veya yakut kırmızı gırtlak stline kim bilir ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2017 (düzenlendi) Focus tweeterları, montaj bunlarla olacak.. --1 dakika sonra eklendi-- Bu da kuga vs focus. Focus önden daha küçük gibi ama aslında arkadaki tweeterlar aynı ebatta.. Ekim 29, 2017 Murat Kav. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2017 Mıntaj nezaman Murat abi? Parça toplama bitmedimi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2017 46 dakika önce, Zafer Akbs yazdı: Mıntaj nezaman Murat abi? Parça toplama bitmedimi? Cıks, hoparlörlerde beklenmedik bir sorun çıktı. Bana üç tane sony hoparlör (6m2t-18808-fc) lazım şimdi.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turhan Atasoy Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2017 39 dakika önce, Murat Kav. yazdı: Cıks, hoparlörlerde beklenmedik bir sorun çıktı. Bana üç tane sony hoparlör (6m2t-18808-fc) lazım şimdi.. Neden 3 tane Murat?Biraz açarmısın? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap