Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2017 59 dakika önce, Turhan Atasoy yazdı: Neden 3 tane Murat?Biraz açarmısın? 1 tane var ? 4 almıştım ama bir tanesini kullanabileceğim. Diğerlerini iade ediyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2017 (düzenlendi) Şimdi 6 hoparlörlü sistemden 9 hoparlörlü sisteme geçmek için şunları yapmak gerekiyor. 727-01-01'de, xxx0-xxxx-xxxx yerine xxx1-xxxx-xxxx yapınca orta hoparlör çıkışı aktif oluyor. 727-01-02'de, x3xx-xx yerine x5xx-xx yapınca da 9 hoparlör için EQ setting yapılmış oluyor (ne demek ben de bilmiyorum) Tüm alternatifler aşağıda Şu bilgi de kalsın bir köşede, Amerikan radyo ya da araba alanlar için Kasım 7, 2017 Murat Kav. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2017 (düzenlendi) Yine biraz abarttık gerçi ama Arka twitterlar için tesisat aldım. Daha doğrusu tee dingilterelerden bulduğum en ucuz focus tesisatını getirdim. Manuel camlı, ancak 9 hoparlörlü focus arka kapı tesisatı. Kırmızı kare alandaki kabloları ayırıp benim arabaya taşıyacağım. Gördüğüm kadarıyla beyaz soketten pinleri sökmek yeterli olacak, kesme, lehim vs gerekmeyecek (Hafta sonu söker, resmini koyarım) Büyük operasyonumuz 19 Ağustosta Kasım 8, 2017 Murat Kav. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2017 13 dakika önce, Murat Kav. yazdı: Yine biraz abarttık gerçi ama Arka twitterlar için tesisat aldım. Daha doğrusu tee dingilterelerden bulduğum en ucuz focus tesisatını getirdim. Manuel camlı, ancak 9 hoparlörlü focus arka kapı tesisatı. Kırmızı kare alandaki kabloları ayırıp benim arabaya taşıyacağım. Gördüğüm kadarıyla beyaz soketten pinleri sökmek yeterli olacak, kesme, lehim vs gerekmeyecek (Hafta sonu söker, resmini koyarım) Büyük operasyonumuz 19 Ağustosta Murat abi 19 ağustosmu? Kasım olması gerekmiyomuydu ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2017 2 dakika önce, Zafer Akbs yazdı: Murat abi 19 ağustosmu? Kasım olması gerekmiyomuydu ? Düzelttim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2017 Yukardaki kablodan, bana lazım olan bölümü ayırdım .. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2017 2 saat önce, Murat Kav. yazdı: Yukardaki kablodan, bana lazım olan bölümü ayırdım .. beyazdaki pinleri söküp sendeki sokete takman lazım abi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2017 En nihayetinde 9 hoparlörlü sony sistemi devreye aldık. Fikirleri ile emekleri geçen tüm dostlara teşekkürler. Göğüsteki orta hoparlör için tesisat araçta hazırdı. Ancak soketi göğüsün altına bir yere gidiyordu, çıkarmayı başaramadık. Ona ustamız orjinal soket bulup halletti. Ön hoparlörlerin montajı kolaydı; sök, değiştir, kapat yapıp hallettik. Asıl iş arka hoparlörlerin montajında. Yukarıda belirtmiştim. Önce kuga arka kapı tweeter'larından almıştım. Ancak bunların kesip yerleştirmeye uygun olmadığını anladığımızdan, bu defa onların yerine focus tweeter'ı almıştık. Sonuç aşağıda. Trimde önce punch ile büyük deliği açtım. Ancak bu çap tweeter için yeterli olmadığı için, dremel ile çapı en ideale getirdik. Sonuçta tweeter, kapı trimine birebir oturdu (trimdeki açılar da aynen karşıladı). Aslında gerek yoktu ama ne olur ne olmaz diye ikişer noktaya sıcak silikon da damlattım. Arka tweeterlar için aldığımız tesisatı da resimde görüldüğü şekilde ekledik.. --5 dakika sonra eklendi-- Bunlar da araçtan çıkanlar: 2 komponent, 2 tweeter, ve 2 koaksiyel. 8 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2017 Cillop Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2017 28 dakika önce, Murat Kav. yazdı: 9 hoparlörlü sony sistemi devreye aldık. Eline sağlık, güle güle kullan. Ses nasıl oldu ses ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2017 1 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Eline sağlık, güle güle kullan. Ses nasıl oldu ses ? Gümbür gümbür Kesinlikle çok daha renkli. Detay sesler belirgin iyileşti. Basslar bile daha iyi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2017 4 dakika önce, Murat Kav. yazdı: Gümbür gümbür Kesinlikle çok daha renkli. Detay sesler belirgin iyileşti. Basslar bile daha iyi. Açmışken birde yalıtım yapsaydın keşke. Benim arabada çok farketmişti yalıtım sonrası biliyorsun... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2017 Açmışken birde yalıtım yapsaydın keşke. Benim arabada çok farketmişti yalıtım sonrası biliyorsun...Abi yalıtımı yapsa tanıyamazdı gelen sesleri. Fabrikasyon bence yalıtım için seçenek olmalı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2017 Hayırlı olsun murat abi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2017 26 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Açmışken birde yalıtım yapsaydın keşke. Benim arabada çok farketmişti yalıtım sonrası biliyorsun... Gerek yok, bu ses yeter bana Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap