Misafir Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2017 Murat abi köşeye yaklaştıracağına neden ortalamadın? Hayırlı olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2017 1 saat önce, Zafer Akbs yazdı: Murat abi köşeye yaklaştıracağına neden ortalamadın? Hayırlı olsun. Orjinali gibi olsun dedim. Azıcık daha yukarı çıksa olurmuş ama olsun. Zati çift taraflı bant. Gerekirse yerini değiştiririm .. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2017 6 saat önce, Murat Kav. yazdı: Bu da görüntü çalışması .. kaç kuruş abi? nereden aldın? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2017 9 saat önce, Ozan Kar yazdı: kaç kuruş abi? nereden aldın? Buradan aldım. http://www.mateoproceo.com/all-products/457-sony-logo-emblem-badge-adhesive-30-x-5-mm-061-.html 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özkan Ç. Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2017 Bizim araçta ön arka hoparlör kaç cm kullanılıyor,ses sistemini bende iyileştirme düşünüyorum.siz orjinal olmasına özen göstermişsiniz ben sanırım bu işleri yapan bir firmada yaptırırım sadece ön arka hoparlör ve arka kapıya tweter olur kablolama artık onlara kalmış bir fiyat alacağım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2017 12/21/2017 - 22:21 tarihinde, Özkan Ç. yazdı: Bizim araçta ön arka hoparlör kaç cm kullanılıyor,ses sistemini bende iyileştirme düşünüyorum.siz orjinal olmasına özen göstermişsiniz ben sanırım bu işleri yapan bir firmada yaptırırım sadece ön arka hoparlör ve arka kapıya tweter olur kablolama artık onlara kalmış bir fiyat alacağım Hoparlör ebadı 16 cm. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2017 @Murat Kav. abi, dün fiestaya göz gezdirirken stepnedeki b&o nun subwooferine gözüm takıldı ve aklıma sen geldin. Boyutunu ölçmedim ama kuganın stepne boşluğuna uyar gibi ( yinede bi ölçmek gerek ) Tabi stepneden feragat etmen gerekecek. Fiestada bu işi bir adet tamir kiti ve elektrikli küçük hava kompresörü ile çözmüşler. Herşey yerli yerinde düzenli olduğundan şahsen ben beğendim. Fikir olsun diye yazayım dedim ufak eklentilerle olurmu olur yani??? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap