Murad D. Oluşturma zamanı: Ekim 3, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 3, 2017 Selam arkadaşlar, 2014 Focus HB alacağım bir arkadaşımın aracı, şuan piyasa allak bullak olmuş, fiyatlar bir acaip. En net bilgiyi sizlerden alabilirim diye düşünüyorum bu aracın ederi nedir, sizce kaça alınmalıdır. 2014 Focus HB Trend X Benzinli LPG yok, KM 54.400, sağ arka kapı boyalı (yüzeysel), 500 TL hasar kaydı var, renk gri, vites manuel. Şimdiden teşekkürler... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan erden Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2017 makyajli 2015 modeli 57-60 arası gidiyor.. bence 53-55 bin civari alinabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2017 Araç satılan siteleri dolaşın sonra arkadaşınızla oturup anlaşın daha ne olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Admin Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2017 Otomatik MesajBu konu, Focus III > Ford Garajı > Mk3- Sorular ve Sorunlar kategorisinden Otomobiller Hakkında > Otomobil Önerisi kategorisine taşınmıştır.Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murad D. Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2017 2 saat önce, Osman Türkol yazdı: Araç satılan siteleri dolaşın sonra arkadaşınızla oturup anlaşın daha ne olsun Haklısınız fakat son 1 ayda araç fiyatlarında aşırı şişirmeler oldu, satan için iyi de alan için kötü. Benim aklımda farklı bir marka model vardı, fiyatların saçmalığını oradan biliyorum. O bakımdan sahibinden e bakıpta yanılmak istemediğim için soruyorum. --7 dakika sonra eklendi-- 2 saat önce, Serkan erden yazdı: makyajli 2015 modeli 57-60 arası gidiyor.. bence 53-55 bin civari alinabilir. Arkadaş 55 e verirse hemen bitirmek lazım o zaman henüz fiyat söylemedi bende araştırma yapmak istedim. Aşağıdaki ilan alacağım araçla hemen hemen aynı sayılır sadece bu sedan bizim ki HB . https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-58000-de-acil-temiz-2014-focus-482594955/detay Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yunus Emre Öztürk Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2017 Bahsettiğiniz aracın kasko değeri 52.400,00 TL Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murad D. Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2017 41 dakika önce, Yunus Emre Öztürk yazdı: Bahsettiğiniz aracın kasko değeri 52.400,00 TL Yani bu değerden 1 kuruş fazla vermeyelim mi? bunu mu demek istediniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okan ali Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2017 6 dakika önce, Murad D. yazdı: Yani bu değerden 1 kuruş fazla vermeyelim mi? bunu mu demek istediniz. Bu kadar ince hesaba düşmeyin bence.. Üstüne arkadaşım diyorsunuz. araba temizse bide arkadaşsa hakkını verin olsun bitsin. zaten emsal ilanıda koymuşsunuz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan erden Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2017 Araç hb kasa olduğu için sedandan 2-3 bin tl ucuza satılır. Kısacası 54-55 bin iyidir... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murad D. Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2017 Herkese teşekkür ederim, arkadaş 58.000 de ısrarcı oldu ben 54.000 teklif ettim kabul etmedi. Orta yolu bulmadık, aşağı inmedi bile ki zaten 57.000 e sedan varken bu araca 58.000 veremiyeceğimi belirttim. Maalesef işte birileri fiyatları şişiriyor arabasını satacak olanlara da gün doğuyor ne diyelim. Nasip değilmiş... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2017 58 mi? İyi uçmuş... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2017 3 saat önce, Serkan erden yazdı: Araç hb kasa olduğu için sedandan 2-3 bin tl ucuza satılır. Kısacası 54-55 bin iyidir... hiç alakası yok Hb ucuza satılır diye 0 km de fiyatlar aynı ise 2.elde de aynıdır..Ben 3 ,4 defa HB focus Sattım sedan hangi fiyata ise HB yide aynı fiyata verdim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2017 1 dakika önce, çağlar çetinkaya yazdı: hiç alakası yok Hb ucuza satılır diye 0 km de fiyatlar aynı ise 2.elde de aynıdır..Ben 3 ,4 defa HB focus Sattım sedan hangi fiyata ise HB yide aynı fiyata verdim 1.6 benzinlilerde hb ucuz satıldı ayrıca bu şartta (motor dezvtj.) ucuz olması çok da anormal değil 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2017 58.bin çok 55 civari normal. 58 e gidin dizel alın 2012 style...Ayrica sedan HB aynı fiyata 0 ve 2.elde ..Hb nin piyasada az olması 3.bin TL ucuza gideceği anlamına gelmez --0 dakika sonra eklendi-- 1 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: 1.6 benzinlilerde hb ucuz satıldı ayrıca bu şartta (motor dezvtj.) ucuz olması çok da anormal değil 3bin TL değildir ama en fazla 1000 TL dir --3 dakika sonra eklendi-- Şu an 0 km ler aynı fiyata Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murad D. Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2017 Bir saat önce, Yakup Çağatay yazdı: 1.6 benzinlilerde hb ucuz satıldı ayrıca bu şartta (motor dezvtj.) ucuz olması çok da anormal değil Motor kısmına takıldım biraz açar mısınız rica etsem. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap