Yunus Emre Öztürk Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2017 6 saat önce, Murad D. yazdı: Yani bu değerden 1 kuruş fazla vermeyelim mi? bunu mu demek istediniz. hayır öyle demedim, zaten birçok araç kasko değerinden fazlaya el değiştiriyor. 58bin gerçekten çok istemiş. 55 ve altı sizin için iyidir. yukarısı arkadaşınız için.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan EKİN Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2017 Yaa hb neden ucuz olsun malzeme az diye mi ucuz yoksa [emoji3] donanım konuşur abicim full olsun km düşük olsun bak nasıl oluyor sedan fazlaymış ilk defa bunu burda duyuyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2017 Malzeme az değil öncelikle, sedan niye pahalı olur çünkü tercih edildiği için. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan EKİN Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2017 Hmm kısa ucuz, uzun pahalı ve tercih meselesi tabiki.donanım,motor önemli değil ozaman boyut önemli.Ozaman bi RS ST neden pahalı sorarım syn. seyirciler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2017 Insanlar arac tercih ederken önce hb mi sedan mı ayrımını yapar genelde. Bütçesine göre de motor ve donanımını tercih eder. Sonuçta piyasayı oluşturan arz talep dengesidir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2017 aracımı alırken titx + sunroof olarak arıyordum. ilk tercihim HB idi amma velakin aradığım donanımı sedanda bulunca kaçırmadım aldım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2017 Bir saat önce, Hasan EKİN yazdı: Hmm kısa ucuz, uzun pahalı ve tercih meselesi tabiki. donanım,motor önemli değil ozaman boyut önemli. Ozaman bi RS ST neden pahalı sorarım syn. seyirciler. Hocam ya anlatamadım ya da anlamak istemiyorsun 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murad D. Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2017 1 saat önce, Hasan EKİN yazdı: Hmm kısa ucuz, uzun pahalı ve tercih meselesi tabiki. donanım,motor önemli değil ozaman boyut önemli. Ozaman bi RS ST neden pahalı sorarım syn. seyirciler. Hocam üç kapılı araçları genel kitle tercih etmediğinden fiyatlar çok aşağıda ya biraz ona benzer bir durum. HB arabanın tercih eden kitlesi sedan araca göre daha azdır, tercih meselesi ve arz talep dengesi. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2017 (düzenlendi) 19 dakika önce, Olcay Sert yazdı: aracımı alırken titx + sunroof olarak arıyordum. ilk tercihim HB idi amma velakin aradığım donanımı sedanda bulunca kaçırmadım aldım. Sen istisnasın . Ben ikinci cocukla birlikte sedana gecmeyi düşünüyorum. Keşke Focus'ta liftback tercihi olsaydı. Ekim 5, 2017 Süleyman Ünal tarafından düzenlendi 2 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan erden Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2017 Bugüne kadar ki tüm araçlarım hb kasaydı. Sebebi ise sedan versiyonlarının 2-3 bin tl fazla olmasıydı. 35 veren 38de verir sedan alır demeyin,olmadimi olmuyor. İlk defa sıfır aldim ve sedan olmasını tercih ettim. Ülkemizde sedan hala ilk tercih sebebidir. Genç nesil hariç.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2017 (düzenlendi) 3 saat önce, Süleyman Ünal yazdı: Ben ikinci cocukla birlikte sedana gecmeyi düşünüyorum. Sağlıklı sıhhatli gelsinde sedan olur hb olur ne fark eder sedan aldığıma en çok bebek arabasını koyduktan sonra yanına gene valizleri koyabildiğim için seviniyorum. biraz daha büyüsün bizim ufaklık bastona geçecem, şimdilik çift yönlü olsun diye aldığımız arabayı valiz niyetine taşıyorum Ekim 5, 2017 Olcay Sert tarafından düzenlendi imla 1 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2017 Baston çok pratik. Hem hafif hem katlanınca yer kaplamıyor. Ama ilk 1 yıl mecburiyetten pusetli şart. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap