Aybars Altay Oluşturma zamanı: Şubat 7, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 7, 2012 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2012 Tek kelime ile harika Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aybars Altay Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2012 Adamlar yapiyo valla butonla çalışan ilk araba 1911 yılında cadillac yapmış mesela:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2012 Standartmı acaba opsiyonelmi ,Gerçekten güzelmiş daha dar yerlere park edilebilirmiş güncel halinden daha iyi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2012 Ahahahahahaaaaaa...Hiç güleceğim yoktu..Abi çok komik yaaa..Acaba bundan 100 yıl sonrada bizim otomotik park böyle komikmi duracak o tarihde yaşayanlara yaaa...Gerçi şimdiden bile komik,direksiyon kendi kendine dönerken çok gülüyorum arabaya çevreden garip garip bakanlara ...kih kih kih..... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aybars Altay Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Bence birkaç seneye arabayı parketmeden inicez anahtarlarda park tuşu olacak ona bastıktan sonra arabada park yerini kendi bulup kendi park edecek.Araca binmek istediğimzde yine park tuşuna basıcaz araç olduğumuz yere gelicek otomatik kapısını açıcak ve bindiğimizde hoşgeldiniz x bey yada x hanım diyecek Bilimkurgu gibi geliyo ama bu teknoloji ile bunlar yapılabilir araçlarda bulunan mevcut sonar sensörleri gps ve sağlam bir bilgisayarla yapılamıycak birşey değil Belki yapılmıştır bile Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Aynen yapıldı Yani düğme ile park mevcut..Bir şirket ile bir firmanın arabasına bu eklentiyi kurmuştu. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 Araba kullanımında en keyif veren park etmede elden tamamen gidiyor demekki ...aslında aldığımdan beri 4 bilemedin 5 kez kullandım oda denemek maksatlı ..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 Fazla teknolojide tembelliğe doğru götürüyor insanı ve haliyle keyifde azalıyor o zaman. Yerinde teknoloji yeterli bence 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 Araba kullanımında en keyif veren park etmede elden tamamen gidiyor demekki ...aslında aldığımdan beri 4 bilemedin 5 kez kullandım oda denemek maksatlı ..... Ankara'da bir de ben denerim, 6-7 olur 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre V. Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2012 bagaj iptal olmuş ama aynı sistemle çalışan renault 5 de görmüştüm zaten bagajı küçük 1 lastik zor sığmıştı 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap