Kaan Zaim Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2017 11 hours ago, Gürkan Çakıroğlu said: Kaan güzel bir noktaya değinmişsin ama bizde de ptc var ? Dizel kullanmadığım için bilmiyordum :). Bayağı iyi düşünülmüş bir özellik Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2017 3 saat önce, Kaan Zaim yazdı: Dizel kullanmadığım için bilmiyordum :). Bayağı iyi düşünülmüş bir özellik Türkiye'de satılan araçlarda (Focus) yok zaten, parça buluyorsun takmak için uğraşıyorsun vs bu tür ekstrem durumları kıyaslamaya almak hata ama işte.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2017 3 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Türkiye'de satılan araçlarda yok zaten, parça buluyorsun takmak için uğraşıyorsun vs bu tür ekstrem durumları kıyaslamaya almak hata ama işte.. cmaxte var. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2017 Şimdi, Ozan Kar yazdı: cmaxte var. Donanımdan bağımsız olarak mı bir de, makyajda da var mı baktınız mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2017 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Donanımdan bağımsız olarak mı bir de, makyajda da var mı baktınız mı? makyajlıyı bilmiyorum. makyajsızda x pakette geliyor diye biliyordum ama Gürkan abi var diyince bilgilerim karışmış oldu x pakette kesin var diyebilirim ama. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2017 8 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Donanımdan bağımsız olarak mı bir de, makyajda da var mı baktınız mı? 6 dakika önce, Ozan Kar yazdı: makyajlıyı bilmiyorum. makyajsızda x pakette geliyor diye biliyordum ama Gürkan abi var diyince bilgilerim karışmış oldu x pakette kesin var diyebilirim ama. Trend dahil olmak üzere tüm C-Max lerde var. Hiç sonradan takmadım... --0 dakika sonra eklendi-- Makyajsız-makyajlı ayrımı yok. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2017 14 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Kaan güzel bir noktaya değinmişsin ama bizde de ptc var ? bu işi en kısa zamanda çözmem lazım Ya ptc ya koltuk ısıtması Gözünü sevdiğimin courier'inde vardı koltuk ısıtma cam rezistansı hüüüüüüü Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2017 10 dakika önce, Zafer Akbs yazdı: bu işi en kısa zamanda çözmem lazım Ya ptc ya koltuk ısıtması Gözünü sevdiğimin courier'inde vardı koltuk ısıtma cam rezistansı hüüüüüüü Özelden gel ? Bi arkadaştan ptc bulabiliriz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap