Doğukan İpekçi Oluşturma zamanı: Ekim 6, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 6, 2017 Merhaba plakanın etrafındaki siyah şeritleri silmeyi düşünüyorum öncelikle bunun bir yasağı var mıdır? Birde focus 1 de plaka ampulü nasıldır, nasıl ampul satın almalıyım? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2017 20 dakika önce, Doğukan İpekçi yazdı: Merhaba plakanın etrafındaki siyah şeritleri silmeyi düşünüyorum öncelikle bunun bir yasağı var mıdır? muayeneden geçmiyormuş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2017 Ben geçtim muayeneden. Gürkan Çakıroğlu da geçti. Ancak sanırım yasa değişti. Artık geçmiyor olabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2017 5 dakika önce, Murat Kavuk yazdı: Ben geçtim muayeneden. Gürkan Çakıroğlu da geçti. Ancak sanırım yasa değişti. Artık geçmiyor olabilir. 3 Temmuz itibariyle diyor, öncesinde bende çok geçtim de bir sonrakinde kalıp boyayacağım diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2017 Dün muayenem vardı. App ile girecektim ki arkadaş girme kalırsın dedi. Plaka bastırdım, yeni plaka ile girdim. App,mühürsüz,harflerde vida olan müdahele edilmiş tm plakalar geçersiz. Başka yerlerde bunlara dikkat edilir mi bilmem ama app ve mühürsüz plakalar kesinlikle yasak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğukan İpekçi Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2017 Bana yaratabileceği tek problem muayeneden geçmemesi ise muayene zamanları tekrar çerçevesini siyaha boyayabilirim ama trafik üzerinde ceza yeme durumum varsa yapmayı düşünmüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erdem B. Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2017 38 dakika önce, Berat Hasbek yazdı: Dün muayenem vardı. App ile girecektim ki arkadaş girme kalırsın dedi. Plaka bastırdım, yeni plaka ile girdim. App,mühürsüz,harflerde vida olan müdahele edilmiş tm plakalar geçersiz. Başka yerlerde bunlara dikkat edilir mi bilmem ama app ve mühürsüz plakalar kesinlikle yasak. Vidaları çıkarıp öyle muayeneye girsek, gerçi bu sefer de plaka delik olacak. İlla yeni plaka mı bastırmamız lazım acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2017 29 dakika önce, Doğukan İpekçi yazdı: Bana yaratabileceği tek problem muayeneden geçmemesi ise muayene zamanları tekrar çerçevesini siyaha boyayabilirim ama trafik üzerinde ceza yeme durumum varsa yapmayı düşünmüyorum. Muayeneye girin,kalırsanız boyatırsınız. --0 dakika sonra eklendi-- 1 dakika önce, Erdem B. yazdı: Vidaları çıkarıp öyle muayeneye girsek, gerçi bu sefer de plaka delik olacak. İlla yeni plaka mı bastırmamız lazım acaba? Vidalar harflere denk gelmemişse sorun yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2017 1 dakika önce, Berat Hasbek yazdı: Vidalar harflere denk gelmemişse sorun yok. Vidalı plaka hiçbir şekilde geçemiyor dedi burdaki yetkililer. Harfe gelmese bile... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erdem B. Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2017 En iyisi yeni plaka bastırmak olacak sanırım kafamız rahat muayeneye girmek için. Bundan sonra da vidadan uzak duracağız demekki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2017 2 saat önce, Ahmet A. yazdı: Vidalı plaka hiçbir şekilde geçemiyor dedi burdaki yetkililer. Harfe gelmese bile... Demekki onlar da geçmiyormuş. Kapsam daha da genişlemiş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2017 4 saat önce, Doğukan İpekçi yazdı: Bana yaratabileceği tek problem muayeneden geçmemesi ise muayene zamanları tekrar çerçevesini siyaha boyayabilirim ama trafik üzerinde ceza yeme durumum varsa yapmayı düşünmüyorum. 30 Haziran muayeneden çerçeve silinmiş olarak geçtim. Çerçeveye ceza veya geçmeme bana saçma geliyor zira plakalık takınca belli bile olmuyor. Muayene esnasında sorun bakalım ne diyecekler ? 3 saat önce, Erdem B. yazdı: Vidaları çıkarıp öyle muayeneye girsek, gerçi bu sefer de plaka delik olacak. İlla yeni plaka mı bastırmamız lazım acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2017 Demekki neymiş, bize ceza gerekiyor kurallara uymak için. Gelire göre ceza verseler keşke Geçen TV'de sis farlarını yakan apaçilere ceza kesiyordu polis, ne güzel sıraya girdiler Keşke hep yeseler. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2017 36 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Demekki neymiş, bize ceza gerekiyor kurallara uymak için. Gelire göre ceza verseler keşke Geçen TV'de sis farlarını yakan apaçilere ceza kesiyordu polis, ne güzel sıraya girdiler Keşke hep yeseler. Evet izledim ? Toyotalı bir genç yeminle sislerin nerden açıldığını bilmediğini söylüyordu, cezayı yedi tabiki. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2017 5 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Evet izledim ? Toyotalı bir genç yeminle sislerin nerden açıldığını bilmediğini söylüyordu, cezayı yedi tabiki. Onu da bilmiyorsa ehliyeti alıp yoldan çekmek lazım, kusura bakmasın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap